وکیل سرقت

وکیل سرقت (1)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

وکیل سرقت

 وکیل سرقت یکی از بهترین و متخصص ترین وکلایی است که در سال های اخیر در جریان پرونده های مختلف به فعالیت پرداخته است. وکیل سرقت می تواند به عموم کسانی که دچار مشکلات مربوط به سرقت شده اند کمک کند تا در کوتاهترین زمان ممکن نتیجه دلخواه خود را در جریان پرونده بدست آورند و از تضییع حقوق خود جلوگیری کنند. وکیل سرقت را تا چه اندازه می شناسید؟ آیا تاکنون به وکیل سرقت مراجعه کرده اید و از او کمک گرفته اید؟ وکیل سرقت باید دارای چه توانایی ها باشد تا بتواند در مدت زمان کوتاهی جریان پرونده را به نتیجه برساند؟ وکیل سرقت در جامعه امروز تا چه جهت دارای اهمیت است؟ چه کسانی می توانند به وکیل سرقت مراجعه کنند و جریان پرونده خود را به او بسپارند؟

 وکیل سرقت دارای مدرک پایه یک دادگستری است و تخصص خود را نیز در همین راستا دریافت کرده است. وکیل سرقت از جمله کسانی است که می تواند تمامی اطلاعات حقوقی لازم در مورد جرم سرقت را به مراجعان خود انتقال دهد و آنها را از جریان دادرسی آگاه سازد. اگر شما جز آن دسته از کسانی هستید که به وکیل سرقت نیاز دارید و نمی دانید این وکیل حرفه ای و کارکشته را از کجا پیدا کنید به شما توصیه می کنیم که در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا تمامی اگاهیهای لازم در این راستا را بدست آورید.

 وکیل سرقت را جدی بگیرید!

 وکیل سرقت بر تمامی قوانین حقوقی مربوط به این جرم تسلط دارد و میداند که باید چگونه در جهت احقاق حقوق موکلان خود قدم بردارد و شرایط را به نحوی برای انسان رقم زند که جریان پرونده آنها در مدت زمانی کوتاه بهترین نتیجه را داشته باشد.

 وکیل سرقت در سال های اخیر فعالیت های قانونی بسیار زیادی را در جریان پرونده ای مختلف انجام داده است و همین موضوع باعث شده است تا در هنگام مواجه با انواع دعاوی مربوط به جرم سرقت، بهترین عملکرد را از خود نشان دهد.

بیشتر کسانی که به سراغ وکیل سرقت نیم روند و از مراجعه به این وکیل واهمه دارند معمولا در جریان پرونده های این حوزه دچار شکست ها یپیاپی و نسبتا خسارت زایی می شوند و نمی توانند وقوع این جرم را به اثبات برساند و در نتیجه حقوق افراد مورد تضییع واقع می شود. به همین دلیل نیز به همه کسانی که با جرم سرقت روبرو می شوند توصیه می شود که جریان پرونده را از همان ابتدا به یک وکیل سرقت حرفه ای بسپارند تا از بوجود آمدن بسیاری از مشکلات جلوگیری شود و احقاق حقوق آنها در کوتاه ترین زمان ممکن اتفاق بیفتد.

 وکیل سرقت و مشاوره حقوقی با او

یکی از عمده ترین خدمات وکیل سرقت ارائه خدمات مشاوره ای است. جرم سرقت از زمان های گذشته وجود داشته است و هیچ گاه از بین نرفته است. همین موضوع نیز باعث شده است تا قانونگذار کشور ما بر اساس شرعیات دین اسلام قوانین نسبتا سختگیرانه ای را در جریان وقوع چنین جرایمی در نظر بگیرد. قوانین نسبتا پیچیده و جزیی مربوط به جرم سرقت طور هستند که بسیاری از مردم از آنها آگاهی دارند و برای آن که بتوانند اطلاعات نسبتا جامع و کامل در این حوزه بدست آوردن باید از وکیل سرقت کمک بگیرند.

در جلسات مشاوره حقوقی با وکیل سرقت افراد به راحتی می توانند تمامی سوالات خود را از این وکیل متخصص و حرفه ای بپرسند  و راه حل مناسب را برای رفع این مشکلات و سوالات پیدا کنند. امروزه مشاوره حقوقی با وکیل سرقت از طریق اینترنت و تلفن همراه نیز امکان پذیر است. افراد می توانند در هر زمانی که می خواهند با وکیل سرقت تماس بگیرند و در مورد مسائل حقوقی که با ان درگیر شده اند، مشورت کنند.

سرقت از نگاه قانون

از دید عموم جامعه سرقت به معنی دزدی و ربودن مال یک فرد محسوب می شود. در واقع هر چیزی که متعلق به فردی باشد و این چیز بدون اجازه برداشته و مورد استفاده قرار بگیرد. اما بیایید از دید قانون به این مسئله نگاه کنیم.

اولین نکته ای که باید به آن توجه داشته باشیم این است که سرقت از دید قانون یک جرم محسوب می شود. بنابراین در حوزه حقوق کیفری مورد بررسی قرار می گیرد. در حقوق کیفری برای هر فعلی که جرم تلقی شود مجازاتی نیز در نظر گرفته می شود. بنابراین می توان گفت سرقت از دید قانون جرمی است که مجازات مناسبی برای آن تعریف شده است.

اما قانون گذار به سادگی فعلی را جرم تلقی نمی کند. به بیان ساده تر ابتدای امر باید ثابت شود که آن فعل از جهات مختلف جرم است و سپس بر اساس نوع و اندازه جرم مجازات متناسب آن تعیین شود. بنابراین قانون گذار تعریف مشخصی از جرم سرقت ارائه داده است تا بدین طریق امکان اثبات آن وجود داشته باشد.

در ماده 267 قانون مجازات اسلامی گفته شده است که ” سرقت عبارت است ربودن مالی که متعلق به غیر است “. در این تعریف دو مفهوم بسیار مهم ” مال ” و ” ربودن ” وجود دارد. در واقع این دو مفهوم قانون است که می تواند ثابت کند یک عمل سرقت بوده یا خیر.

بر اساس عنوان ” مال ” می توان به این نتیجه رسید که سرقت زمانی اثبات میشود که چیزی قابل رویت و قابل حمل ( منقول ) ربوده شود. بنابراین مال ربوده شده باید مادی و قابل جا به جایی باشد. فکر، ایده یا هر چیزی که غیر انتزاعی و غیر مادی باشد عملا در این دسته قرار نمی گیرد. همچنین در مورد اموال غیر منقول مانند ملک و زمین و … نیز سرقت مطرح نیست.

اما ” ربودن ” نوع فعل را مشخص می کند. ” ربودن ” زمانی معنی پیدا می کند که مال در اختیار مالک قرار داشته باشد و تحت تصرف او باشد. در این صورت اگر فرد دیگر – سارق – مال را از تصرف متصرف خارج کند و از آن مال بهره ببرد عمل ربودن اثبات می شود.

بنابراین همانطور که می بینید عملا ربودن و مفهوم مال هر کدام زمینه فکری خاصی برای خود داشته و دارند. در دادگاه های قضایی نیز بر اساس همین مفاهیم است که امکان اثبات جرم سرقت ایجاد می شود. در واقع کار وکیل سرقت این است که بتواند بر اساس این مفاهیم گفته شده امکان اثبات یا رد جرم سرقت را ایجاد کند. اما بیایید کمی دقیق تر و فنی تر به این موضوع بپردازم. با ما همراه باشید.

وکیل سرقت و سه رکنی که باید بداند.

بر اساس قانون هر فعلی که جرم محسوب می شود باید سه رکن اصلی را دارا باشد. این سه رکن عبارت است از رکن مادی، رکن معنوی و رکن قانونی. بر اساس این سه رکن است که می توان ثابت یا رد کرد که جرمی اتفاق افتاده است. بیایید برای جرم سرقت هر کدام از این ارکان را بررسی کنیم.

رکن مادی، همان است که ضرر مادی یا جانی وارد شده باشد. یعنی زمانی یک فعل جرم تلقی می شود که زیان مادی یا جانی به فرد یا گروهی از افراد جامعه وارد شده باشد. آن چیزی که در مورد سرقت وجود دارد و به سادگی می توان آن را اثبات نمود این است که سرقت بر اساس همین رکن پایه گذاری شده است. یعنی مادامی که مالی دزدیده نشود و ضرر مالی وارد نشود عملا جرمی به نام سرقت اتفاق نیفتاده است. بنابراین اثبات این رکن در دادگاه برای وکیل سرقت کار چندان سختی محسوب نمی شود.

اما در مورد رکن معنوی داستان کمی متفاوت تر است. در رکن معنوی دادگاه به دنبال این است که متهم به چه دلیل این کار را انجام داده است. به عبارت بهتر و عامیانه تر انگیزه متهم از این کار چه بوده است؟ آیا سوء نیتی عام یا خاص در جریان بوده؟ اگر ثابت شود که متهم با برنامه قبلی یا با سوء نیت دست به این فعل خاص زده می توان اثبات کرد که این متهم، مجرم است و آن فعل جرم. در مورد مسئله سرقت نیز همین موضوع وجود دارد. در واقع اگر فردی بدون نیت منفی و یا بدون برنامه ریزی قبلی و ناخواسته اقدام به سرقت کرده باشد. یعنی فعلی انجام دهد که مصداق تعریف قانونی گفته شده در بالا باشد، عملا بدون اثبات انگیزه و ارائه اسناد لازم برای عمدی بودن این فعل نمی توان او را مجرم تلقی کرد. اما اگر فردی به سبب فقر یا به هر دلیل دیگری که برای دادگاه ثابت شود دست به سرقت زده باشد عملا رکن معنوی اثبات می شود و این فرد می تواند مجرم باشد. در این بخش کار وکیل سرقت تا حدودی سخت تر می شود. چرا که اثبات نیت و انگیزه متهم کار چندان ساده ای نیست و نیاز به مدارک معتبری دارد. اگر در فیلم ها و مستندهای مختلف دقت کرده باشید عمدتا وکیل مدافع متهم سعی می کند از این رکن وارد عمل شود و ثابت کند فعل صورت گرفته عملا بدون قصد بوده است. بنابراین در دادگاه ها اگر دلایل محکمی برای این مسئله وجود نداشته باشد اثبات این رکن از چالش برانگیزترین بخش های داستان می شود.

اما رکن سوم که به رکن قانونی شهرت دارد به تعریف قانون از آن فعل می پردازد. بر اساس قانون زمانی که قانون گذار از انجام یا ترک فعلی سخن نگفته باشد اساسا نمی توان آن فعل یا ترک آن فعل را جرم دانست. به بیان ساده تر مادامی یک فعل جرم است که مصداق آن در قانون وجود داشته باشد. در بالا تعریف سرقت از دید قانون را بیان کردیم. در دادگاه قاضی و وکیل سرقت سعی می کنند بر اساس ماده 267 قانون مجازات اسلامی فعل را مورد بررسی قرار دهند.

بنابراین وکیل سرقت باید بر اساس این قانون و دید قانون از این فعل سعی کند جرم را اثبات یا آن را رد کند. اگر بخواهیم با مثال صحبت کنیم، رکن سوم مانند ظرفی است که وکیل باید سعی کند فعل انجام گرفته را در آن بریزد. در صورتی که فعل در ظرف قانون خود جای بگیرد اساسا جرم اثبات می شود.

یک وکیل سرقت باید بتواند بر اساس موارد گفته شده در بالا و بر اساس این سه رکن از موکل خود در دادگاه دفاع کند. پس بر خلاف چیزی که از دید عموم به نظر می رسد سرقت یک جرم ساده و کاملا مشخص نیست و می تواند پشت پرده بسیاری داشته باشد.

انتخاب وکیل سرقت مناسب

تا به این جا با تعریف سرقت از دید قانون و همچنین ارکان اثبات این جرم آشنا شدیم. در دل این تعاریف و توضیح ارکان به این موضوع اشاره کردیم که نقش وکیل سرقت در این بین چیست و چگونه می تواند عمل کند. بنابراین کاملا مشخص است که استفاده از وکیل سرقت در این گونه دعوی ها می تواند کاملا کارساز و مفید باشد. به بیان ساده تر استفاده از وکیل سرقت یک امر واجب است!

علت این موضوع ساده و روشن است. شما لحظه ای خودتان را به عنوان متهم به سرقت تصور کنید. اگر جرم شما ثابت شود احتمالا مجازات هایی مانند حبس برای شما در نظر می گیرد. به بیان ساده تر شما اگر نتوانید ثابت کنید که محرم نیستند، عملا باید چند ماه یا چند سال از عمر خود را پشت میله های زندان سپری کنید. همین موضوع به صورت عکس نیز وجود دارد. اگر شما در دادگاه نتوانید سه رکن گفته شده علیه متهم را اثبات کنید عملا متهم آزاد می شود و شما نمی توانید کاری از پیش ببرید. از این روست که استفاده از وکیل سرقت به عنوان کسی که با این مسائل آشنایی دارد و می داند که از کجا به کجا برسد از واجبات محسوب می شود.

اما سوال مهم دیگر این است که چگونه می توانیم وکیل سرقت مناسب برای خود انتخاب کنیم؟ برای پاسخ به این سوال ابتدا باید نیاز خودتان را به خوبی بشناسید. یعنی طول و عرض دعوی را بدانید و بفهمید که پرونده شما تا چه اندازه سخت و پیچیده است. با توجه به این که مفاهیم قانونی چندان ساده نیست انتظار نمی رود که عموم افراد جامعه بتوانند این موضوعات را درک کنند. بنابراین پیشنهاد ما این است که برای شناخت نیاز و پرونده ای که درگیر آن هستید، حتما سراغ یک مشاوره حقوقی بروید. این مشاوره می تواند راه حقوقی و قانونی شما در پرونده مورد نظر را بیان کند و نشان بدهد که اساسا شما درگیر چه نوع دعوی هستید.

بعد از شناخت مسیر قانون و شناخت طول و عرض دعوی می توانید سراغ انتخاب وکیل سرقت مناسب برای خود باشید. اما در کل یادتان باشد که تجربه عامل مهمی در موفقیت پرونده های حقوقی و کیفری محسوب می شود. یک وکیل هر اندازه که تجربه داشته باشد همان اندازه می تواند سریع تر و ساده تر دعوی را به سرانجام برساند. این تجربه است که راه های کوتاه را نشان می دهد و باعث می شود موکل سریع تر به اهداف خود برسد. این نکته ای است که باید به آن توجه داشته باشید.

 وکیل سرقت آثار ادبی

هنگامی که در مورد وکیل سرقت صحبت می کنیم معمولا از همان ابتدا افراد به سراغ مسائل مادی و سرقت های لوازم گرانبها می روند. اما حقیقت آن است که مسئله سرقت تنها محدود به این مسائل نیست و به مواردی همچون سرقت ادبی و معنوی نیز تقسیم می شود. حتی اگر بخواهیم با دید مادی به این موضوع نگاه کنیم گایی قیمت برخی از آثار ادبی و اندیشه ها سیار بیشتر از لوازم مادی است و مورد سرقت قرار می گیرند. در ادامه مطلب دیدگاه قانون در مورد وکیل سرقت در جریان آثار ادبی را مطرح می کنیم.

 وکیل سرقت و جرایم سرقت آثار ادبی

 وکیل سرقت این توانایی را دارد تا در جریان تمامی پرونده های مربوط به سرقت ادبی با اتکا بر دانشی که دارد موضوع را از طریق قانون مورد حل و فصل قرار دهد. فراموش نکنید که کار وکیل سرقت در جریان چنین پرونده هایی بسیار سخت تر است؛ چرا که اثبات چنین جرائمی بسیار سخت تر از دیگر جرایمی است که کاملا عمل ارتکابی فرد سارق رد آن مشهور است. وکیل سرقت باید کاملا حرفه ای و متخصص باشد تا بتواند در جریان پرونده های سرقت ادبی عملکرد خوبی داشته باشد.

اگر شما جز آن دسته از کسانی هستید که از مصادیق سرقت آثار ادبی آشنا دارید و اطلاعات زیادی در مورد آن ندارید در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا به مصادیق آن بر اساس قانون اشاره کنیم:

الف)جرم نشر، پخش و عرضه کتب و نشریات آثار صوتی:

نشر و پخش کتب و نشریات و آثار صوتی با توجه به قانون  ترجمه و تکثیر کتب و نشریات و آثار صوتی جرم قلمداد شده در ماده 7 قانون ترجمه، اشخاصی را که عالماً عامداً مرتکب تکثیر کتب و نشریات، ترجمه و نسخه برداری یا ضبط یا تکثیر آثار صوتی شده اند را علاوه بر تأدیه خسارت شاکی خصوصی به حبس جنحه ای از 3 ماه تا یکسال محکوم می کند. قابل ذکر است که واردات و صادرات نسخه های غیر مجاز آثار صوتی نیز بر اساس قانون ترجمه و تکثیر  کتب ( مصوب 1352) جرم قلمداد شده است و به موجب این قانون وارد کردن و صادر نمودن نسخه های غیر مجاز حتی بدون قصد انتفاع جرم محسوب می شود.

ب) جرم چاپ و پخش و نشر ترجمه دیگری:

ماده 24 قانون حمایت حقوق مولفان هر کس بدون اجازه ترجمه دیگری را به نام خود یا دیگری چاپ و پخش و نشر کند به حبس تادیبی از سه ماه تا یکسال محکوم می شود عمل مرتکب در اینجا چاپ و پخش و نشر است و این موارد حصری است و تنها با فعل محقق است. موضوع جرم، ترجمه متعلق به دیگری است که  آن را بدون رضایت پدید آورنده آن، چاپ … می کند در اینجا هر کس اعم از شخص حقیقی یا حقوقی اگر ترجمه دیگر را بدون رضایت وی چاپ یا نشر یا پخش کند مشمول این ماده است

ج) جرم نشر، پخش و عرضه آثار سمعی- بصری:

نشر، پخش و عرضه آثار سمعی و بصری (رادیوی، تلویزیونی، سینمایی) علاوه بر اینکه نیاز به کسب اجازه از سوی پدید آورنده اثر دارد برای نشر، پخش و عرضه اثر نیاز به اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را نیز دارد و گرفتن این مجوز برای پدید آورنده اصلی اثر لازم می باشد و متخلفین از این امر به جریمه نقدی از یک میلیون تا ده میلیون ریال محکوم می شود.

مبحث دوم: جرم بکار بردن نام و عنوان و نشان ویژه ای که معرف اثر است

عناصر تشکیل دهنده جرم: ماده 17 قانون حمایت حقوق مولفان: « نام و عنوان و نشان ویژه‌ای که معرف اثر است از حمایت این قانون برخوردار خواهد بود و هیچ کس نمی‌تواند آنها را برای اثر دیگری از همان نوع یا مانند آن به ترتیبی که القای شبهه کند به کار برد» عمل مرتکب استعمال  نام، عنوان و نشان ویژه ای است که معرف اثر است و با فعل محقق است و مصادیق آن حصری است و مقید به نتیجه است یعنی عنصر مادی این جرم وقتی محقق است که مرتکب از نام و عنوان و نشان اثر دیگری استفاده کند با این عمل موجب فریب دیگران شود. بنابراین تا فریب واقع نشود این جرم محقق نیست و اگر مرتکب از وسایل متقلبانه ( نام و عنوان اثر دیگری) استفاده  کند و فریب واقع نشود مشمول این ماده قرار نخواهد گرفت. علم به حکم مفروض است و جهل به قانون رافع مسئولیت مرتکب نمی باشد و باید علم به موضوع داشته باشد یعنی علم به تعلق نام و عنوان و نشان به اثر دیگری داشته باشد و علم به متقلبانه بودن وسیله جرم داشته باشد و سوء نیت عام یعنی قصد توسل به وسایل متقلبانه ( استعمال نام، نشان و عنوان اثر دیگری) را داشته باشد جرم نیاز به سوء نیت خاص دارد که آن قصد فریب و بردن مال غیر است.

در ماده 33 قانون مطبوعات (اصلاحی 1379 مقرر شده « هر گاه در انتشار نشریه، نام یا علامت نشریه دیگری ولو با تغییرات جزیی تقلید شود به طوری که برای خواننده امکان اشتباه باشد از انتشار آن جلوگیری و مرتکب به حبس تعزیری شصت و یک روز تا سه ماه و جزای نقدی از یک میلیون ریال تا ده میلیون ریال محکوم می شود. تعقیب جرم و مجازات منوط به شکایت شاکی خصوصی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی

تماس با وکیل پایه یک دادگستری
×