وکیل ثبتی
وکیل ثبتی
وکیل ثبتی را در کجا پیدا کنیم؟ وکیل ثبتی به چه کسی گفته می شود؟ وکیل ثبتی دارای چه توانایی ها و تخصص هایی است؟ وکیل ثبتی را از کجا پیدا کنیم و جریان پرونده خود را به او بسپاریم؟ وکیل ثبتی چگونه می تواند به افراد کمک کند تا جریان پرونده هایی را که با ان درگسر هستند را به بهترین نحو ممکن پیش ببرند و کمتر دچار مشکل و چالش شوند؟ وکیل ثبتی در چه مواردی می تواند به افراد کمک کند تا نتیجه مطلوب و دقیقی از جریان پرونده ای که با ان درگیر هستند بدست اورند؟ وکیل ثبت یچه خدماتی را به افراد ارائه می دهد؟ ایا خدماتی که وکیل ثبتی به افراد ارائه می دهد دارای نتیج مطلوبی هستند و شرایط پرونده هنها را بهبود می بخشد؟ وکیل ثبتی باید با استفاده از چه روش هایی برای احقاق حقوق افراد اقدام کند؟
وکیل ثبتی جز وکلای پایه یک دادگستری بهه حساب می اید که دارای تتوانایی ها و خصوصیات مختلفی است و می تواند با استفاده از این توانایی ها و ویژگی ها به عنوان یک وکیل متخصص در جریان پرونده حضور یابد و به افراد کمک کند تا جریان داردسی پرونده خود را به بهترین نحو ممکن پیش ببرند و نتیجه نسبتا مطلوب یرا از جریان داردسی بدست اورند.
مسائل ثبتی دارای حوزه گسترده ای هستند و به موارد متعددی تقسیم می شوند که نیم توان انها را نادیه گرفت. از انجایی که حقوق ثبت دارای حیطه بسیار گسترده ای است و شامل مسائل حقوقی بسیاری می شود کاملا طبیعی استن که تمامی مردم از انها اطلاع نداشته باشند و دقیقا ندانند که در هنگام چالش ها و مشکلات مربوط هب ثبت بابد چه کننند و از چه کسی کمک بگیرند؟
وکیل ثبتی بهتریسن کسی است که دارای تسلط کامل بر مسائل حقوق ثبت است و می داند که چگونه باید جریان این پرونده ها را مورد بررسی و تحلیل قرار دهد. بسیاری از افرادی که به وکیل ثبتب مراجعه می کنند معمولا دارای دانتش حقوقی لازم نیستند و نمی دانند که دقیقا باید چگونه در جریاان دادرسی مسائل ثبتی اقدام کنند و عملکرد خوبی را زا خود به نمایش بگذارند. بهترین و کم هزینه ترین راهککار ممکن برای این دسته از افراد ان است که به وکیل ثبتی مراجعه کنند و از خدمات مشاوره ای با او استفاده کنند.
وکیل ثبتی و مسائلی که باید در مورد او بدانید.
وکیل ثبتی یکی از بهترین و متخصص ترین افرادی است که در زمینه حقوق ثبت داری تخصص است و می تواند بهترین راهکارهای حقوقی را در کوتاه ترین زمان ممکن ارائه دهد و شرایط مساعدی را برای افراد مختلف بوجود اورد. همه ما به خوبی می دانیم که احتمال وقوع هرگونه چالش و مشکل و برای تمامی افراد وجود دارد و هیچ یک از این مسائل و مشکلات جز ان دسته از مسائلی نیستند که تنها برای برخی از افراد بوجود ایند. همه مردم به خصوص ان دسته از کستانی که دارای اموال غیر منقول هستند و در جریان مسائلی همچون انتقال ورثه حضور داشته اند، بیشتر از دیگر افراد در معرض پرونده های ثبتی هستند.
نا اگاهی و عدم اطلاع کافی از جریان مسائل حقوق ثبت باعث شده است تا تعداد پرونده های ثبتب روز به روز افزایش پیدا کند و تعداد کسانی که درگیر این پرونده ها می شوند به مرور زمان افزایش پیدا کند. پروونده های ثبتی دارای عواقب بسیار سنگینی هستند و امکان اسیب و خسارت در انها نیز بسیار زیاد است. همین موضوع باعث شده است تا افرادی که درگیر پرونده های ثبتی می شوند با مشکلات و چالش های بسیار زیادی روبرو شوند و مجبلور شوند که هزینه های بسیار زیادی را برای خسارت این پرونده ها پرداخت کنند. البته منشکل پرونده های ثبتی تنها به این مسائل ختم نمی شود و گاهی دیده می شود که این پرونده ها دارای ابعاد گسترده ای هستند و به حدی گسترش پیدا می کنند که املاک و اموال غیر منقول از دست مالک خارج می شوند و دیگر اخیتار انها در دست مالک نیست.
وکیل ثبتی با دیگر وکلای پایه یک دادگستری تفاوت دارد و نمی توان گفت که عرصه فعالیت این وکیل با دیگر وکلا یکسان است و هیچ تفاوتی با دیگران ندارد. ام حقیقت ان است که وکیل ثبتی تنها کسی است که می تواند با تکیه بر تخصصهایی که دارد جریان پرونده های ثبتی را به نتیجه برساند و شرایط خوبی را برای موکلان خود ایجاد کند.
قبل از انکه بخواهید به وکیل ثبتی مراجعه کنید به شما پیشنهاد می دهیم که رد ابتدا موضوع پرونده ای که با ان درگیر هستید را بررسی کنید تا بدانید که دقیقا با چه پروونده ای درگیر هستید و ایا موضوع ان در حوزهه کاری وکیل ثبتی است یا خیر. وکیل ثبتی بیشتر از انجه که افراد با خود فکر می کنند در پرونده های مختلف موثر است و می تواند برای تکیمل دادرسی این پرونده ها دارای نقش مهمی باشد و میزان اسیب و ضرر و زیان ناشی از این پرونده ها را تا حد زیادی کاهش دهد.
وکیل ثبتی چه می کند؟
یکی از سوالات اساسی و بسیار مهمی که ممکن است برای بسیاری از افراد پیش اید و ذهن انها را بهه خود مشغول کند ان است که وکیل ثبتب چگونه می تواند در جریان پرونده های مختلف موثر و تاثیر گذار باشد و نقش اساسی و مهمی را ایفا کند؟ وکیل ثبتی خدمت حقوقی مختلفی را به موکلان خود ارائه می دهد و به انان کمک می کند تا بهترین نتیجه را در جریان دادرسی بدست اورند.
برای انکه بتوان پروندهه های ثبتی را اغاز کرد نیاز است تا یک فرد متخصص و حرفه ای در این زمینه امور جریان را در دست گیرد و پرونده های مربوط به این حوزه را به نتیجه برساند اما شما باید این موضوعع را در نظر داشته باشید که برای اغاز پرونده های ثبتی باید دادخواست و اسناد قانونی در این زمینه بهه محضر دادگاه تقدیم شود و این کاار معمولا توسط وکیل ثبتی صورت می گیرد. وکیل ثبتی تنها کسی است که می تواند در این جریان موثر باشد و بهترین و ححرفه ای ترینن اقدامات ازم را به بهترین نحود انجام دهد و مسائل مختلف را بررسی کند.
وکیل ثبتی در مواردی که خوانده پرونده نیاز به دفاع داشته باشد هم می تواند د ر جریانن دادرسی حضور یابد و به او کمک کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن جریان را به نتیجه برساند. وکیل ثبتی به دلیل تجربیاننی که دارد می تواند به عنوان دفاع از موکل خود اسناد مختلفی را اماده کند.
وکیل ثبتی علاوه بر انکه انواع دادخواست ها و لوایح مربوط به این پرونده ها را تهیه می کند، این توانایی را دارد تا برای دفاع از حقوق موکل خود در دادگاه حضور یابد و تمامی اسناد و مدارک را به طور کامل به دادگاه تحویل دهد تا مورد بررسی و پیگیری قرار گیرند. وکیل ثبتی بهترین و متخصص ترین کسی است که می تواند اقدامات اساسی و مهمی را برای به نتجیه رساندن پرونده های مربوط به پرونده های ثبتی انجام دهد و انها را به بهترین نحو ممکن مدیریت کند.
ویژگی های وکیل ثبتی
وکیل ثبتی دارای ویژگی های مختلفی است که به افراد توصیه می شود قبل از هرگونه اقدامی با این ویژگی ها اشنا شوند و سپس اطلاعات لازم را به طور کامل جمع اوری کنند. ویژگی های وکیل ثبتی را به طور کلی می توان به موارد زیر تقسیم کرد:
وکیل ثبتی باید در رشته حقوق تحصیل کرده باشد واطلاعات قانونی لازم را بدست اورده باشد تا بتواند عملکرد خوبی از خوود نشان دهد و بهترین و تخصصی ترین خدمات حقوقی را به موکلان خود ارائه دهد. وکیلی که دارای دانش حقوقی نباششد نمی تواند عملکرد خوبی داشته باشد و مسائل مختلف قانونی را به نحوی مناسب مورد بررسی قرار دهد.
وکیل ثبتی باید دارای تجربه باشد و جریان دادرسی چندین پرونده مهم را مربوط به این حوزه به نتیجه رسانده باشد تا افراد بتوانند به او اعتماد کنند و وکالت پرونده خود را به او بسپارند. وکیل ثبتی دارای پروانه وکالت است و می تواند تمامی پرونده های مربوط به حوزه ثبتی را پیگیری کند و به نتیجه برساند.
برای انکه بتوان با ویژگی های مربوط به وکیل ثبتی شانا شد باید در ابتدا سوابق مربوط به این وکیل را مورد بررسیی قرار داد. وکیل ثبتی با تمامی مسائل مربوط به ایین دادرسی اشنایی دارد و می تواند مراحل مختلف دادرسی پرونده هی مختلف را مورد پیگیری قرار دهد و وکالت انها را انجام دهد.
وکیل ثبتی می تواند در حوزه های مختتلفی فعالیت کند. مسائل حقوقی مربوط به ثبت به موارد گوناگونی وابسته است، مانند پپرونده های ملکی و ثبت احوال و…. در تمامی این پرونده ها وکیل ثبتی می تواند نقش اساسی و مهمی را ایفا کند.
وکیل ثبتی یکی از بهترین کسانی است که می تواند علاوه بر اارائه خدمات مربوط به وکالت، مشاوره نیز ارائه دهد. خدمات مشاوره حقوقی با وکیل ثبتی دارای دو نوع است: مجازی و حضوری. همانطور که از نام این دو مشاوره پیداست، مشاوره حقوقی حضوری در دفتر وکالت و در حضو وکیل ثبتی انجام می شود و این در حالی است که خدمات مشاوره ای مجازی از طریق تلفن همراه و اینترنت صورت میگیرد.
وکیل ثبتی منافع موکل خود را به هیچ عنوان بهه خطر نی اندازد و تمامی اقدامات لازم را برای پیگیری پرونده های موکلان خود انجام می دهد و از تمامی مسائل حقوقی برای به نتیجه رساندن پرونده های ثبتی استفاده می کند. وکیل ثبتی با تمامی جزییات قوانین حقوقی اگاهی دارد و می تواند انها را به بهترین نحو ممکن مورد تشریح قرار دهد تا انها را در مدت زمانی کوتاه پیش ببرد.
بهترین وکیل ثبتی
اگر به دنبال بهترین وکیل ثبتی می گردید و نمی توانید این فرد متخصص را پیدا کنید به شما توصیه می کنیم که از گروه وکلای پارسا کمک بگیرید. گروه وکلای پارسا سال های زیادی است که در زمینه پروونده های مختلف ثبتی فعالیت می کند و در این زمینه تخصص پیدا کرده است.
بهترین وکیل ثبتی دارای تمامی ویژگی هایی که به انها اشره کریدم باشد و بتواند این موارد را به خوبی رعایت کند و به نتیجه برساند. اگر شما فکر می کنید که می خواهید بهترین وکیل ثبتی را پیدا کنید به شماا توصیه می کنیم که د رکوتاه ترین زمان ممکن با این گروه حقوقی و حرفه ای ارتباط برقرار کنید.
قانون ثبت در مورد پرونده های مربوط به ین حوزه چه می گوید؟
وکیل ثبتی در مورد تمامی مسائل قانونی اطلاع دارد و انها را بهه موکلان خود نیز ارائه می دهد. به چند مورد از اساسی ترین مسائلی که باید در مورد قانون ثبت بدانید اشره می کنیم:
در نقاطي كه اداره ثبت موجود است از تاريخ اجراي اين قانون و در ساير نقاط پس از تشكيل اداره يا دائره ثبت وزارت عدليه حوزه هر اداره يا دائره ثبت را بچند ناحيه تقسيم كرده و به ثبت كليه اموال غيرمنقول واقعه در هر ناحيه اقدام مي كند.
قبل از اقدام به ثبت عمومي املاك هر ناحيه حدود ناحيه مزبور و اين كه املاك واقعه در آن ناحيه بايد به ثبت برسد بوسيله اعلان در جرايد باطلاع عموم خواهد رسيد – اعلان مزبور در ظرف 30 روز 3 مرتبه منتشر مي شود
از تاريخ انتشار اولين آگهي مذكور در ماده 10 تا شصت روز بايد متصرفين بعنوان مالكيت و اشخاص مذكور نسبت باملاك واقع در آن ناحيه بوسيله اظهارنامه درخواست ثبت نمايند اداره ثبت مكلف است تا نود روز پس از انتشار اولين آگهي مذكور صورت كليه اشخاصي را كه اظهارنامه داده اند با نوع ملك و شماره كه از طرف اداره ثبت براي هر يك معين شده در روزنامه ها آگهي نمايد و اين آگهي تا شصت روز هر بيست روز يك نوبت منتشر خواهد شد.
از تاريخ انتشار اولين اعلان مذكور در ماده فوق تا شصت روز بايد كليه اشخاصي كه مالك متصرف املاك واقعه در ان ناحيه هستند و اشخاصمذكور بوسيله اظهارنامه تقاضاي ثبت نمايند. اداره ثبت مكلف است تا نود روز پس از انتشار اولين اعلان فوق الذكر صورت كليه اشخاصي را كه اظهارنامه دادهاند با نوع ملك و نمرة كه از طرف اداره ثبت براي هر ملك معين شده در جرائد اعلان آگهي نمايد و اين اعلان تا شصت روز هر بيست روز يك نوبت منتشر خواهد شد.
در مورد اقدامات وکیل ثبتی دقت کنید:
در مورد اراضي و املاكي كه آثار تصرف مالكانه فعلي كسي نسبت بانها موجود نباشد درخواست ثبت از كسي پذيرفته ميشود كه بر مالكيت يا بر تصرف سابق خود بعنوان مالكيت يا بر تصرف خود بعنوان تلقي از مالك يا قائم مقام قانوني یا وکیل ثبتی مداركي داشته باشد چنانچه تقاضاي ثبت نسبت باين قبيل املاك بيكي از عناوين مذكور در قانون باشد در صورتي تقاضاي ثبت پذيرفته ميشود كه تقاضاكننده مداركي بر عنوان مذكور يا بر تصرف سابق خود بان عنوان و يا بر تصرف كسي كه تقاضاكننده قائم مقام قانوني او محسوب مي شود داشته باشد.
هر ملكي كه نسبت بان اظهارنامه داده نشده باشد در ضمن اعلان نوبتي مذكور در ماده فوق بعنوان مجهول المالك اعلان خواهد شد ولي تا ده سال از تاريخ انتشار اولين اعلان نوبتي اشخاصي كه مطابق ماده 11 حق تقاضاي ثبت دارند مي توانند نسبت بان ملك تقاضاي ثبت نمايند – اعلانات نوبقي [نوبتي] اين قبيل اشخاص انچه تا اول فروردين هر سال برسد در آخر فروردين ماه و انچه تا اول مهر باداره داده شود در آخر مهرماه همانسال بطريق مذكور در قسمت اخير ماده 11 انتشار خواهد يافت اگر تا انقضاي ده سال مذكور در فوق هيچ كس تقاضاي ثبت ملكي را كه مجهول المالك اعلان شده ننمايد اداره ثبت بتقاضاي مدعي العموم بدايت محل مطابق قانون ملك را باسم دولت اعلان كرده و بموجب مقررات اين قانون سند مالكيت صادر خواهد نمود تا قيمت يا منافع آن مطابق قانون مدني بمصارف خيريه برسد
تحديد حدود املاك واقعه در هر ناحيه متدرجا بترتيب نمره املاك مطابق نظامنامه وزارت عدليه بعمل مي ايد و تقاضاكنندگان ثبت و مجاورين براي روز تحديد حدود بوسيله اعلان احضار مي شوند – اين اعلان لااقل بيست روز قبل از تحديد حدود يك مرتبه در جرائد منتشر مي شود بعلاوه مطابق نظامنامه وزارت عدليه در محل نيز اعلاني منتشر خواهد شد
اگر تقاضاكننده در موقع تحديد حدود خود يا نماينده اش حاضر نباشد ملك مورد تقاضا با حدود اظهار شده از طرف مجاورين تحديد خواهد شد. هرگاه مجاورين نيز در موقع تحديد حدود حاضر نشوند و باين جهت حدود ملك تعيين نگردد اعلان تحديد حدود نسبت به ان املاك تجديد مي شود و اگر براي مرتبه دوم نيز تقاضاكننده و مجاورين هيچيك حاضر نشده و تحديد حدود بعمل نيايد حق الثبت ملك دو برابر اخذ خواهد شد.
هرگاه حدود مجاورين از لحاظ عمليات ثبتي تثبيت و معين باشد تحديد حدود بدون انتشار آگهي با تبعيت از حدود مجاورين بعمل خواهد آمد و در اين مورد در صورتيكه يك يا چند حد ملك مورد تحديد از اموال عمومي مربوط بدولت و شهردارﻯ و يا حريم قانوني آنها باشد تحديد حدود با حضور نمايندگان سازمانهاﻯ ذيربط بعمل خواهد آمد و عدم حضور نماينده مزبور مانع انجام تحديد حدود نخواهد بود.
ارائه اعتراض توسط وکیل ثبتی
هر كس نسبت بملك مورد ثبت اعتراضي داشته باشد بايد از تاريخ نشر اولين اعلان نوبتي تا 90 روز توسط وکیل ثبتی اقامه دعوي نمايد عرض حال مزبور مستقيما باداره يا دايره يا شعبه ثبتي كه در ضمن اعلان نوبتي معين شده است تسليم مي شود در مقابل عرض حال بايد رسيد داده شود در صورتي كه عرضحال در مدت قانوني داده شده باشد اداره ثبت ان را نزد محقق ثبت و يا دفتر محكمة كه مرجع رسيدگي است ارسال مي دارد اگر اداره ثبت تشخيص دهد كه عرض حال خارج از مدت داده شده كتبا نظر خود را اظهار خواهد كرد و بحاكم محكمه ابتدائي محل اطلاع مي دهد تا حاكم مزبور در جلسه اداري موافق نظامنامه وزارت عدليه رسيدگي كرده راي دهد راي حاكم محكمه ابتدائي در اين موضوع قاطع است
هرگاه راجع بملك مورد تقاضاي ثبت بين تقاضاكننده و ديگري قبل از انتشار اولين اعلان نوبتي دعوائي اقامه شده و در جريان باشد كسيكه طرف دعوي يا تقاضاكننده است بايد از تاريخ نشر اولين اعلان نوبتي تا 90 روز تصديق محكمه را مشعر بجريان دعوي باداره ثبت تسليم نمايد و الا حق او ساقط خواهد شد.
– در موارديكه اداره ثبت تشخيص دهد تصديق مزبور خارج از مدت باداره ثبت تسليم گرديده موافق قانون عمل خواهد شد. در صورتي كه محكمه يا محقق ثبت قرار عدم صلاحيت خود را صادر نمايد مكلف است پس از قطعيت قرار مزبور بتقاضاي مدعي دوسيه عمل را براي مرجع صلاحيت دار بفرستد در اين مورد تجديد عرضحال لازم نيست.
اگر معترض پس از تقديم عرضحال در مدت شصت روز دعواي خود را تعقيب نكرد (مسكوت گذاشت) محكمه يا محقق ثبت مكلف است بتقاضاي مستدعي ثبت قرار اسقاط دعواي اعتراض را صادر نمايد از اينقرار ميتوان استيناف داد – راي استيناف قابل تميز نيست.
در صورت فوت معترض به ثبت اعم از اينكه تاريخ فوت قبل يا بعد از اجراﻯ اين قانون باشد هرگاه معترض عليه نتواند تمام يا بعض از وراث را معرفي نمايد به تقاضاﻯ او بشرح زير اقدام ميشود:
دادگاه مراتب را به دادستان محل ابلاغ ميكند كه در صورت وجود وراث محجور نسبت به نصب قيم و تعقيب دعوﻯ اقدام شود و بعلاوه موضوع و جريان دعوﻯ را سه دفعه متوالي در يكي از روزنامه هاﻯ كثيرالانتشار مركز و يكي از روزنامه هاﻯ محل يا نزديك مقر دادگاه آگهي مينمايد چنانچه ظرف نود روز از تاريخ انتشار آخرين آگهي دعوﻯ تعقيب نشود قرار سقوط دعوﻯ صادر گردد. ابلاغ قرار مزبور يك نوبت در يكي از روزنامه هاﻯ محل يا نزديك مقر دادگاه آگهي خواهد شد و اگر ظرف مدت مقرر از قرار صادر پژوهش خواهي نشود قرار مزبور قطعي و لازمالاجرا است.
بوراث شناخته شده اخطار ميشود در صورتيكه در مقام تعقيب دعوﻯ باشد ظرف پنج روز از تاريخ ابلاغ اخطاريه به تقديم درخواست تعقيب مبادرت كند. در مورد وراث شناخته نشده و همچنين وراث شناخته شده كه با صدور و ابلاغ اخطاريه دعوﻯ را مسكوت گذاشته باشد بطريق مذكور در بند يك عمل خواهد شد.
هرگاه دعوﻯ از طرف يكي از وراث تعقيب شود درخواست دهنده بايد دليل مثبت وراثت خود را پيوست و ميزان سهمالارث خود را صريحاً در برگ درخواست قيد نمايد. در موارديكه درخواست تعقيب فاقد شرأيط فوق باشد به متقاضي اخطار ميشود كه ظرف پنج روز از تاريخ ابلاغ درخواست خود را تكميل كند در صورت عدم تكميل اگر مدت مقرر در بند يك ماده 18 مكرر منقضي شده باشد قرار سقوط دعوﻯ صادر خواهد شد.