وکیل قاچاق کالا و ارز
وکیل قاچاق کالا و ارز در جامعه ما دارای اهمیت بسیار زیادی است. در هر جامعه ای این امکان وجود دارد که جرایمی همچون قاچاق کالا و ارز اتفاق بیفتد و این موضوع قابل انکار نیست. وکیل قاچاق کالا و ارز یکی از افرادی است که سعی می کند تا بر تکیه بر دانش و مهارتی که دارد از وقوع چنین جرائمی بکاهد و تعداد آنها را کاهش دهد. البته باید توجه داشته باشید که یکی دیگر از اهداف بسیار مهم وکیل قاچاق کالا و ارز آن است که از تضییع حقوق افراد جلوگیری می کند و شرایط مناسبی را برای احقاق حقوق زنان در محاکم قضایی بوجود می آورد.
وکیل قاچاق کالا و ارز دارای توانایی های مختلفی است و در جامعه ما نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. همین موضوع باعث شده است تا بسیاری از افراد به دنبال وکیل قاچاق کالا و ارز باشند تا به جریان پرونده آنها رسیدگی شود. وکیل قاچاق کالا و ارز باید دقیقا چه خصوصیات و اخلاقیاتی داشته باشد تا بتوانیم بدون نگرانی و دلهره به او اعتماد کنیم و برای انعقاد قرارداد وکالت با او اقدام کنیم؟ وکیل قاچاق کالا و ارز در جامعه ما چه وظایفی بر عهده دارد؟ آیا وکیل قاچاق کالا و ارز می تواند به کسانی که مرتکب جرم قاچاق کالا و ارز شده اند کمک کند؟
پاسخ به تمامی این سوالات برای شناسایی هرچه بیشتر و دقیق تر وکیل قاچاق کالا و ارز مهم است اما نباید فراموش کنید که بدون داشتن اطلاعات کافی و دقیق هیچ گاه نباید برای انجام کاری اقدام کرد. وکیل قاچاق کالا و ارز تمامی اطلاعات لازم را به تمامی متقاضیان خود ارائه می دهد و به آنها کمک می کند تا با تمامی مفاد قانونی لازم آشنا شوند. برای انکه بتوانید اطلاعات دقیق تر و کاملتری را در مورد وکیل قاچاق کالا و ارز بدست آورید به شما توصیه می کنیم که در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
وکیل قاچاق کالا و ارز چگونه می تواند به طرفین پرونده های حقوقی کمک کند؟
یکی از سوالات اساسی و بسیار مهمی که هر آن ممکن است به ذهن شما و دیگر افراد خطور کند آن است که وکیل قاچاق کالا و ارز دقیقا با استفاده از چه روش ها و قاعده هایی می تواند به افراد کمک کند تا نتیجه دلخواه خود را از جریان دادرسی یک پرونده حقوقی بدست آورند؟
وکیل قاچاق کالا و ارز با انجام کارهای حقوقی مختلفی می تواند به جریان دادرسی پرونده ها کمک کند. وکیل قاچاق کالا و ارز با نوشتن دادخواست حقوقی جریان دادرسی یک پرونده حقوقی ارا اغاز می کند. البته باید به این موضوع دقت داشته باشید که آغاز جریان دادرسی یک پرونده حقوقی توسط خواهان پرونده صورت می گیرد. خواهان پرونده باید از همان ابتدا به وکیل قاچاق کالا و ارز مراجعه کند تا دادخواست حقوقی توسط او تنظیم شود. تنظیم دادخواست حقوقی توسط وکیل قاچاق کالا و ارز به صورت کاملا حرفه ای و در چارچوب قوانین کشور صورت می گیرد. در حالت عادی بسیاری از افراد از این قوانین آگاهی ندارند و با نحوه نوشتن یک دادخواست آشنایی ندارند، به همین علت ارجاع دادن پرونده به وکیل قاچاق کالا و ارز دارای اهمیت بسیار زیادی است.
در برخی از مواقع نیز لازم است تا به جای تنظیم دادخواست برای جریان رسیدگی پرونده، شکواییه تنظیم شود. شکواییه معمولا در جریان پرونده هایی دارای کاربرد است که جنبه کیفری دارند و دادگاه رسیدگی کننده جز محاکم قضایی کیفری به حساب می آید. تنظیم شکواییه همانند دادخواست حقوقی دارای قوانین و قواعد خاصی است که وکیل قاچاق کالا و ارز از انها اطلاع دارد. فراموش نکنید که بدون ارائه شکوائیه جریان دادرسی به پرونده کیفری آغاز نمی گردد و نمی توان انتظار داشت که قانون خود به خود به این پرونده ها رسیدگی کند و از آنها اطلاع داشته باشد.
پس از آغاز جریان دادرسی پرونده و ارائه شکوائیه دادخواست توسط وکیل قاچاق کالا و ارز، نوبت به آن میرسد که جلسات دادگاه تشکیل شود. در هر جلسه از جریانات قانونی دادگاه نیز طرفین نیاز دارند تا لایحه و دفاعیه ای را از جانب خود ارائه دهند. فرد متهم باید بتواند لایحه دفاعیه ارائه دهد و این موضوع را به اثبات برساند که مرتکب جرم شده است یا اگر هم مرتکب جرم شده است، جرم او به اندازه جرم انتساب داده شده به او نمی باشد. در چنین مواردی نیز نمی توان بدون مدارک و اسناد قانونی چیزی را به اثبات رساند، وکیل قاچاق کالا و ارز تمامی لوایح قانونی را به صورت حرفه ای و با استناد به قانون تهیه و تنظیم می کند و تمامی مدارک و اسناد معتبر در این راستا را نیز به دادگاه ارائه می کند.
چرا وکیل قاچاق کالا و ارز؟
حقیقت آن است که قانون کشور ما شرایط سختگیرانه را برای مرتکبان قاچاق کالا و ارز در نظر گرفته است. پس کاملا طبیعی است کسانی که نتوانند بی گناهی خود را اثبات کنند یا انکه نتوانند این موضوع را به دادگاه نشان دهند که جرمی که به اان متهم شده اند بسیار شدید تر و بیشتر از جرمی است که فرد در واقعیت مرتکب شده است، پس باید در نظر داشته باشید که بدون وکیل قاچاق کالا و ارز احتمال موفقیت در دادگاه کیفری بسیار پایین و حتی نزدیک به صفر است.
وکیل قاچاق کالا و ارز می تواند مجازات افراد متهم را تا حد زیادی تقلیل دهد. حقیقت آن است که امروزه مجازات جرایم مربوط به قاچاق کالا و خارج کردن ارز از کشور دارای درجات مختلفی است. به بیانی بهتر باید گفت کسانی که مرتکب جرم قاچاق می شوند ممکن است به بالاترین مجازات یا پایین ترین ان محکوم شوند. مسلما همه افراد ترجیح می دهند که به پایینترین میزان مجازات تعیین شوند تا کمتر دچار مشکل شوند و عذاب بکشند. اما چه چیزی باعث می شود تا این مجازات ها به پایینترین و بالاترین حد ممکنن برسند؟ اگر بخواهیم این موضوع را به طور دقیق مورد بررسی قرار دهیم باید بگوییم که مدارک و شواهد موجود، دفاعیه هایی که از جانب متهم ارائه می شود تاثیر بسزایی در تعیین نوع مجازات دارد.
وظیفه تهیه آیین مدارک و ارائه آنها به دادگاه بر عهده وکیل قاچاق کالا و ارز است. وکیل قاچاق کالا و ارز با تکیه بر تخصص و مهارت بالایی که در جریان دادرسی پرونده های مربوط به قاچاق کالا و ارز دارد می تواند عملکرد نسبتا خوبی را در مراحل داردسی پرونده از خود بجای بگذارد.
وکیل قاچاق کالا و ارز از کجا پیدا کنیم؟
وکیل قاچاق کالا و ارز یکی از متخصص ترین و حرفه ای ترین وکلایی است که نمی توان به راحتی او را پیدا کرد. شاید در ظاهر اینطور به نظر آید که همه وکلای پایه یک دادگستری این توانایی را دارند تا در جریان دادرسی پرونده های مربوط به قاچاق کالا و ارز شرکت داشته باشند اما شما باید این موضوع را بدانید که بهترین راهکار برای موفقیت در هر پرونده ای آن است که از وکیل متخصص در همان حوزه کمک بگیرید.
در نتیجه می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که اگر قصد دارید تا رد یک پرونده حقوقی مربوط به قاچاق کالا و ارز به نتیجه برسید بهترین راه حل ممکن آن است که از وکیل قاچاق کالا و ارز کمک بگیرید و به کمک او از همان ابتدای آغاز یک پرونده تا زمان صدور رای اقدامات لازم را انجام دهید.
اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که به دنبال وکیل قاچاق کالا و ارز می گردید؛ به شما توصیه می کنیم که از گروه وکلای پارسا در این راستا کمک بگیرید. گروه متخصص و حرفه ای وکلای پارسا دارای تخصص و تجربه کافی در زمینه حل مشکلات حقوقی مربوط به پرونده های قاچاق کالا می باشد.
شما می توانید بواسطه موسسه حقوقی فوق حرفه ای وکلای پارسا به بهترین وکیل قاچاق کالا و ارز آشنا شوید و سپس وکالت پرونده خود را به او بسپارید. این وکیل متخصص و متعهد بهتر از هر شخص دیگری می تواند به شما کمک کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن، بهترین نتایج را زا جریان دادرسی بدست آورید.
مرجع رسیدگی کننده به پرونده های قاچاق بر اساس قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز
شما به کمک وکیل قاچاق کالا و ارز باید از همان ابتدا جریان پرونده را ب مراجع صالح رسیدگی کننده ارائه دهید تا به موضوع پرونده رسیدگی شود. بر اساس قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز می توان این مراجع صالح را به موارد زیر تقسیم کرد:
رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارز سازمان یافته و حرفهای، قاچاق کالاهای ممنوع و قاچاق کالا و ارز مستلزم حبس و یا انفصال از خدمات دولتی در صلاحیت دادسرا و دادگاه انقلاب است. سایر پروندههای قاچاق کالا و ارز، تخلف محسوب و رسیدگی به آن در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی است. چنانچه پروندهای، متهمان متعدد داشته و رسیدگی به اتهام یکی از آنان در صلاحیت مرجع قضائی باشد، به اتهامات سایر اشخاص نیز در این مراجع رسیدگی میشود.
تبصره ـ در صورتی که پس از ارجاع پرونده به سازمان تعزیرات حکومتی و انجام تحقیقات محرز شود رسیدگی به جرم ارتکابی در صلاحیت مرجع قضائی است، شعبه مرجوعٌالیه مکلف است بلافاصله قرار عدم صلاحیت خود را صادر کند. این قرار پس از تأیید مقام مافوق شعبه در سازمان تعزیرات حکومتی و یا در صورت عدم اعلامنظر آن مقام ظرف مدت یک هفته، قطعی است و پرونده مستقیماً به مرجع قضائی ذیصلاح ارسال میشود. همچنین در مواردی که پرونده به تشخیص مرجع قضائی در صلاحیت تعزیرات حکومتی است، پرونده مستقیماً به مرجع مذکور ارسال میگردد و شعب سازمان تعزیرات حکومتی مکلف به رسیدگی میباشند. ماده هر کدام از شعب دادسرا و دادگاه انقلاب اسلامی، تعزیرات حکومتی و شعب تجدیدنظر آنها ظرف یک ماه از زمان تحویل پرونده باید رسیدگی و رأی نهائی را صادر کنند، مگر مواردی که حسب نوع جرم یا تخلف و علل دیگر، تکمیل شدن تحقیقات نیاز به زمان بیشتری داشته باشد که در این صورت حسب مورد مرجع رسیدگیکننده موظف است علت تاخیر را به صورت مکتوب به مقام مافوق گزارش دهد. عدم ارسال این گزارش موجب محکومیت انتظامی تا درجه سه میگردد.در کلیه مواردی که سازمان تعزیرات حکومتی صالح به رسیدگی است شعب تعزیرات حکومتی همان اختیار مراجع قضائی در رسیدگی به پروندههای مزبور را دارند جز در مواردی که در این قانون به ضرورتِ اخذ دستور مقام قضائی تصریح شده است.
توجه داشته باشید:
شعبه رسیدگی کننده ضمن ارسال رونوشتی از مدارک پرونده توسط وکیل قاچاق کالا و ارز به گمرک یا سایر سازمانهای مأمور وصول درآمدهای دولت حسب مورد، در مورد تعیین ارزش کالا و یا ارز مکشوفه و بررسی اسناد ابرازی برای احراز جرم قاچاق استعلام می نماید. همچنین وقت رسیدگی به سازمانهای مذکور و متهم ابلاغ میگردد. سازمان مأمور وصول درآمدهای دولت موظف است ظرف ده روز از تاریخ دریافت استعلام، پاسخ آن را ارسال و نماینده حقوقی خود را نیز برای حضور در جلسه رسیدگی معرفی نماید. در هرصورت، تشکیل جلسه رسیدگی منوط به حضور نماینده مذکور نیست.
به منظور اعمال نظارت قضائی بر پروندههای قاچاق در سازمان تعزیرات حکومتی، رئیس شعب تجدیدنظر ویژه رسیدگی به پروندهای قاچاق کالا وارز به پیشنهاد رئیس سازمان پس از تایید وزیر دادگستری از بین قضات دارای پایه نُه قضایی پس از موافقت رئیس قوه قضائیه با ابلاغ ایشان منصوب میشوند.
در مواردی که از شعب ویژه تجدیدنظر تعزیرات در موارد مشابه احکام مختلفی صادر شود با درخواست رییس سازمان یا وزیر دادگستری، موارد جهت ایجاد وحدت رویه به هیأت عمومی دیوان عالی کشور ارسال میگردد.
آراء صادره از شعب بدوی تعزیرات حکومتی و دادگاه انقلاب در صورتی که مبنی بر برائت متهم باشد ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ و پس از درخواست دادستان یا دستگاه مأمور وصول درآمدهای دولت یا ستاد و یا عنداللزوم دستگاه کاشف، قابل تجدیدنظرخواهی است. پرونده حسب مورد از سوی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی یا رئیس کل دادگستری استان برای رسیدگی مجدد به یکی از شعب تجدیدنظر مربوطه ارجاع می شود. رأی شعبه تجدیدنظر قطعی و لازمالاجراء است.
در کلیه مواردی که شرایط و ضوابط دادرسی در این قانون پیشبینی نشده است، مطابق قانون آییندادرسی کیفری رفتار میشود. متهمانی که به منظور رد اتهام قاچاق به اسناد مثبته گمرکی استناد می کنند، مکلفند ظرف ده روز از زمان طرح پرونده در مرجع رسیدگی کننده، اصل آن سند را ارائه نمایند. این مهلت با عذر موجه به تشخیص مرجع رسیدگی کننده حداکثر یک بار دیگر به مدت ده روز قابل تمدید است. به اسنادی که خارج از این مهلتها ارائه شود ترتیب اثری داده نمیشود.