وکیل فسخ قرارداد
وکیل فسخ قرارداد را می شناسید؟ آیا تاکنون برای شما پیش امده است که به فسخ قرارداد مراجعه کرده باشید؟ وکیل فسخ قرارداد دارای چه تعهداتی در مقابل موکل خود می باشد؟ یکی از وکلای بسیار مهمی که در جریان پرونده های مالی و امور تجاری و غیر تجاری دارای اهمیت بسیار زیادی است، وکیل فسخ قرارداد است.
وکیل فسخ قرارداد جز وکلای پایه یک دادگستری است که می تواند وکالت پرونده های مختلف مربوط به قرارداد ها را بر عهده گیرد و آنها را به بهترین نحو ممکن پیش ببرد. وکیل فسخ قرارداد دارای سال ها تجربه در زمینه فسخ و بطلان معاملات بختلف می باشد و می تواند این اقدامات را در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهد و آنها را به نتیجه برساند. معمولا کسانی که به دنبال وکیل فسخ قرارداد هستند ترجیح می دهند که وکالت پرونده خود را به یک فرد حرفه ای و مجرب بسپارند.
سپردن پرونده به یک وکیل فسخ قرارداد حرفه ای و با تجربه باعث می شود تا جریان پرونده ها دچار اطناب نشود و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام گیرد. سرعت رسیدگی به پرونده ها برای برخی از افراد به خصوص کسانی که درگیر روابط تجاری و معاملات مالی هستند دارای اهمیت بسیار زیادی است، چرا که هرگونه تاخیر در به جریان انداختن چنین پرونده هایی باعث ایجاد آسیب ها و خسارت های مالی بسیار شدیدی به طرفین می گردد. وکیل فسخ قرارداد از این جریان به خوبی اطلاع دارد و به همین دلیل از تمامی مهارت و تخصصی که دارد برای پیشبرد هرچه بهتر و سریعتر پرونده استفاده می کند.
یکی از مباحث بسیار گسترده ای که رد قانون مدنی کشور ما راجع به آن توضیح داده شده است و در جریان دادرسی محاکم قضایی دارای ارزش بسیار زیادی است، مبحث قرارداد ها می باشد. انعقاد قرارداد یکی از اصلی ترین و مهم ترین مباحثی است که باعث ایجاد اعتبار یک جریان حقوقی می گردد، تا زمانی که یک قرارداد منعقد نشود یک معامله یا یک تصمیم حقوقی هیچ گاه دارای اعتبار نمی شود و نمی توان به آن استناد کرد.
وکیل فسخ قرارداد با در نظر گرفتن اهمیت پرونده هایی که در این زمینه مطرح می شوند، سعی می کند تا جریان دادرسی پرونده ها را به بهترین نحو ممکن پیش ببرد تا کوچکترین اختلالی در جریان دادرسی این پرونده ها ایجاد نشود. اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که می خواهید اطلاعات خود را در مورد وکیل فسخ قرارداد گسترش دهید و همه موضوعات مهم در رابطه با ان را بدانید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
وکیل فسخ قرارداد و نقش مهم آن در جامعه
وکیل فسخ قرارداد یکی از کسانی است که دارای تاثیر بسیار زیادی در جریان پرونده های مختلف مربوط به قراردادها و انواع معامله ها است و می تواند از تمامی توانایی خود در جهت بهبود شرایط حقوقی موکل خود استفاده کند. اما چگونه؟ اصلا چه اتفتقی می افتد که باعث می شود ما به وکیل انحلال قرارداد نیاز داشته باشیم؟
همانطور که از نام کلمه فسخ قرارداد مشخص است، فسخ کردن قرارداد به معنای انحلال یک قرارداد می باشد. فسخ قرارداد معمولا به دلایل مختلفی ممکن است اتفاق بیفتد و در چنین شرایطی وکیل فسخ قرارداد باید به این انحلال اعتبار حقوقی ببخشد، به همین خاطر با استفاده از اسناد و مدارک معتبر آن را در مراجع قضایی مطرح می کند تا به صورت قانونی جریان پرونده متوقف شود.
این موضوع را در نظر داشته باشید در جریان انعقاد یک قرارداد یا فسخ و بطلان آن در هر صورت ما باید از طریق قانون و محاکم قضایی اقدامات لازم را انجام دهیم. قرارداد ها نیز همچون دیگر مسائل در جامعه ما باید از طریق محاکم قضایی پیگیری شوند تا به نتیجه برسند. تا زمانی که این موضوعات از طریق دستگاه قضایی در ایران ثبت نشوند و حکم مربوط به آنها صادر نشود، هیچ اعتبار و سندیتی برای جریان قرارداد اتفاق نمی افتد.
از طرفی دیگر نیز افراد منعقد کننده یک قرارداد و تمامی کسانی که وابسته به آنها هستند دارای تخصص و توانایی کافی برای رسیدگی به موضوعاتی همچون فسخ قرارداد نیستند، البته از طرفی دیگر باید به این نکته نیز دقت داشت که رسیدگی به جریانات حقوقی مربوط به قرارداد ها و معامله ها علاوه بر آنکه نیازمند تخصص هستند، نیاز به فرصت کافی هم دارند. مسلما افرادی که خود شاغل هستند و در سمت های مختلف کار می کنند این زمان را ندارند که بتوانند به دادگاه رفت و آمد کنند و در جریان دادرسی ها حضور یابند تا پرونده به نتیجه برسد، هر چند حتی اگر فرصت داشتند هم بدون کمک گرفتن از وکیل فسخ قرارداد امکان به نتیجه رساندن جریان پرونده ها بسیار کم است و حتی نزدیک به صفر می باشد.
وکیل فسخ قرارداد از تمامی جریانات قانونی مربوط به قرارداد ها اطلاع دارد و از آنجایی که تخصص کافی را در این زمینه دارد، دیگر جریان پرونده را در سریعترین حالت ممکن پیگیری می کند و جریان پرونده دچار اطاله دادرسی نمی گردد و سریعا به نتیجه می رسد.
چگونگی بطلان قرارداد توسط وکیل فسخ قرارداد
یکی از سوالاتی که معمولا ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول می کند و معمولا در هنگام مراجعه به وکیل فسخ قرارداد آن را مطرح می کنند آن است که از طریق چه راه ها و به چه نحوی ممکن است قراردادها باطل شوند و یا در اصطلاح حقوقی فسخ شوند؟ معمولا وکیل فسخ قرارداد در پاسخ به این سوال بر اساس قوانین حقوقی کشور ما دو راه عمده را معرفی می کند:
اولین راه و ساده ترین راهی که باعث فسخ قرارداد می شود مربوط به اذن موکل است. در صورتی که در هنگام انعقاد قرارداد این امکان به یکی از طرفین یا موکل داده شده باشد که رد هر موقع که می خواهد برای انحلال قرارداد اقدام کند، جریان فسخ پیش می آید. البته توجه داشته باشید که فردی که این اختیار قانونی را به موکل خود داده است، این توانایی را دارد تا این اذن را از او سلب کند. البته باید این سلب قبل از هرگونه اقدام برای فسخ قرارداد انجام شود.
دومین راه فسخ قرارداد آن است که بر اساس قانون شرایط فسخ قرارداد موجود باشد. در مواردی که قانون مدنی شرایط فسخ قرارداد را مشخص کرده است به هیچ عنوان نمی توان از آن جلوگیری کرد. جالب است بدانید که حتی امکان فسخ قرارداد وکیل و موکل تیز وجود دارد. بنابراین شما رد هر زمان که احساس کردید نسبت به اقدامات وکیل خود احساس رضایت ندارید به راحتي مي توانيد قرارداد وکالت را فسخ كند.
وکیل فسخ قرارداد را از کجا پیدا کنیم؟
اگر شما به وکیل فسخ قرارداد احتياج داريد و دقيقا نمي دانيد كه اين وكيل متعهد و متخصص را از كجا پيدا كنيد به شما توصيه مي كنيم كه در ابتدا تحقيقات لازم در اين زمينه را انجام دهيد تا احتمال هرگونه خطا و اشتباه در چنين مواردي كاهش يابد. هنگامي كه صحبت از وکیل فسخ قرارداد مي شود، افراد زيادي مدعي مي گردند كه داراي توانايي فسخ قراردادهاي مختلف هستند اما حقيقت ان است كه بسياري از اين افراد داراي توانايي و تخصص لازم نيستند. در چنين موقعي بهترين راهكار ممكن آن است كه بدون اينكه به تبليغات گسترده وكيل مورد نظر دقت كنيد به سراغ بررسي توانايي ها و ميزان تجربه او برويد. سابقه كاري وکیل فسخ قرارداد را مطالعه كنيد تا اطلاعات لازم در مورد ميزان موفقيت هاي او در جريان دادرسي پرونده هاي مختلف را بدست آورید.
گروه وکلای پارسا از کادری مجرب و حرفه ای از وکلای دادگستری تشکیل شده است که می تواند شما را برای انتخاب بهترین وکیل فسخ قرارداد یاری کند. از آنجایی که موسسه حقوقی پارسا سال های زیادی را در این زمینه به فعالیت پرداخته است و توانایی آن را پیدا کرده است که بهترین وکلای حرفه ای و با سابقه را به عموم مردم معرفی کند، دیگر جای هیچگونه نگرانی بابت پیدا کردن وکیل فسخ قرارداد با تجربه در تهران وجود ندارد.
وکیل فسخ قرارداد و قانون مدنی ایران
وکیل فسخ قرارداد با تمامی قوانین مربوط به قرارداد ها آشنایی دارد. یکی از قوانین بسیار مهمی که در رابطه با یان موضوع نوشته شده است، قانون مدنی ایران است. به چند مورد از اساسی ترین و مهم ترین قوانین فسخ قرارداد اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید: عقد عبارت است از اينكه يك يا چند نفر در مقابل يك يا چند نفر ديگر تعهد بر امري نمايند و مورد قبول آنها باشد. عقود و معاملات باقسام ذيل منقسم ميشوند: لازم، جائز، خياري، منجز و معلق.
عقد لازم آنست كه هيچ يك از طرفين معامله حق فسخ آن را نداشته باشد مگر در موارد معينه. عقد جایز آنست كه هر يك از طرفين بتواند هر وقت بخواهد فسخ كند. عقد ممكن است بيكطرف لازم باشد و نسبت بطرف ديگر جائز. عقد خياري آنست كه براي طرفين يا يكي از آنها يا براي ثالثي اختيار فسخ باشد.
عقد منجز آنست كه تأثير آن بر حسب انشاء موقوف بامر ديگري نباشد و الا معلق خواهد بود. هر گاه شرطي كه در ضمن عقد شده است شرط صفت باشد و معلوم شود آن صفت موجود نيست كسي كه شرط بنفع او شده است خيار فسخ خواهد داشت.
شرط نتيجه در صورتيكه حصول آن نتيجه موقوف به سبب خاصي نباشد آن نتيجه بنفس اشتراط حاصل ميشود. هر گاه شرط در ضمن عقد شرط فعل باشد اثباتاً يا نفياً كسي كه ملزم به انجام شرط شده است بايد آن را بجا بياورد و در صورتتخلف طرف معامله مي تواند حكم رجوع نمونه تقاضاي اجبار بوفاء شرط بنمايد.
هر گاه فعلي در ضمن عقد شرط شود و اجبار ملزم به انجام آن غير مقدور ولي انجام آن بوسيله شخص ديگري مقدور باشد حاكمميتواند بخرج ملتزم موجبات انجام آن فعل را فراهم كند. هر گاه اجبار مشروط عليه براي انجام فعل مشروط ممكن نباشد و فعل مشروط هم از جمله اعمالي نباشد كه ديگري بتواند از جانب اوواقع سازد طرف مقابل حق فسخ معامله را خواهد داشت.
اگر بعد از عقد انجام شرط ممتنع شود يا معلوم شود كه حينالعقد ممتنع بوده است كسي كه شرط بر نفع او شده است اختيار فسخمعامله را خواهد داشت مگر اينكه امتناع مستند بفعل مشروط له باشد. ممكن است در معامله شرط شود كه يكي از متعاملين براي آنچه كه به واسطه معامله مشغولالذمه ميشود رهن يا ضامن بدهد.
هر گاه در عقد شرط شده باشد كه مشروط عليه مال معين را رهن دهد و آن مال تلف يا معيوب شود مشروط له اختيار فسخ معامله راخواهد داشت نه حق مطالبه عوض رهن يا ارش عيب و اگر بعد از آنكه مال را مشروط له برهن گرفت آن مال تلف يا معيوب شود ديگر اختيار فسخ ندارد. هر گاه در عقد شرط شده باشد كه ضامني داده شود و اين شرط انجام نگيرد مشروط له حق فسخ معامله را خواهد داشت.
توجه داشته باشید:
طرف معامله كه شرط بنفع او شده ميتواند از عمل به آن شرط صرف نظر كن كه در اين صورت مثل آنست كه اين شرط در معامله قيدنشده باشد ليكن شرط نتیجه قابل اسقاط نيست. اسقاط حق حاصل از شرط ممكن است بلفظ باشد يا بفعل يعني عملي كه دلالت بر اسقاط شرط به کمک وکیل فسخ قرارداد نماید.
در صورتي كه معامله بواسطه اقاله يا فسخ بهم بخورد شرطي كه در ضمن آن شده است باطل ميشود و اگر كسي كه ملزم بانجامشرط بوده است عمل بشرط كرده باشد ميتواند عوض او را از مشروط له بگيرد.
هرگاه چيز معين به عنوان به عنوان جنس خاصی فروخته شود و در واقع از آن جنس نباشد بیع باطل است و اگر بعضي از آن از غير جنس باشد نسبت به آن بعض باطل است و نسبت به مابقي مشتري حق فسخ دارد.
ممكن است بيع از روي نمونه بعمل آيد در اين صورت بايد تمام مبیع مطابق نمونه تسليم شود والا مشتري خيار فسخ خواهد داشت.
اگر ملكي به شرط داشتن مساحت معين فروخته شده باشد و بعد معلوم شود كه كمتر از آن مقدار است و مشتري حق فسخ معامله را خواهد داشت و اگر معلوم شود كه بيشتر است بايع میتواندان رافسخ کند مگر اينكه در هر دو صورت طرفين به محاسبه زياده با نقيصه تراضي نمايند.
اگر بایع قبل از اخذ ثمن مبيع را به ميل خود تسليم مشتري نمايد حق استرداد آن را نخواهد داشت مگر به موجب[به موجب] فسخ در مورد خيار.
.