مشاوره آنلاین حقوقی

مشاوره آنلاین حقوقی (5)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

مشاوره آنلاین حقوقی

مشاوره حقوقی آنلاین

مشاوره آنلاین حقوقی

در مورد مشاوره آنلاین حقوقی  حقوقی چه می دانید؟ آیا تاکنون برای شما یا اطرافیانتان پیش آمده است که به مشاوره آنلاین   حقوقی احتیاج داشته باشید و ندانید که چگونه می توانید از این رو استفاده کنید؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره آنلاین حقوقی   به شما توصیه می کنیم که در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا تمامی نکات قانون یو مسائلی را که باید در مورد مشاوره آنلاین  حقوقی  بدانید را به شما توضیح دهیم و در مورد آنها صحبت کنیم.

مشاوره آنلاین حقوقی یکی از مسائل مهمی است که امروزه بسیاری از مردم به سراغ آن میروند تا با استفاده از مزایای این روش کسب آگاهی داشته باشند و بتوانند مشکلات و چالش  هایی را که در زندگیتان ها پیش می آید را مورد  بررسی قرار دهند و آنها را به بهترین و ساده ترین راه ممکن مورد حل و فصل قرار دهند. مشاوره آنلاین حقوقی یکی از مدرن ترین و جدیدترین راه های کسب آگاهی و اطلاعات است و یک راه بسیار مناسب برای ارتباط با افراد متخصص و حرفه ای در زمینه های گوناگون است. تمامی افراد در جوامع مختلف می توانند بدون محدودیت از مشاوره آنلاین حقوقی استفاده کنند.

 بنابراین تمامی افرادی که به مشاوره نیاز دارند و بنا به دلایل مختلف نمی توانند به صورت حضوری به دفتر وکالت مراجعه کنند به راحتی می توانند در جریان پرونده های حقوقی گوناگون به یک متخصص حرفه ای برای مشاوره آنلاین حقوقی مراجعه کنند.

مشاوره آنلاین حقوقی و دلایل اهمیت آن

مشاوره آنلاین حقوقی  از جهات مختلفی دارای اهمیت است و افراد  بسیار زیادی به او احتیاج دارند. ار بخواهیم مباحث مربوط به مشاوره آنلاین حقوقی را از نظر کارایی و اهمیت آن در جامعه مورد بررسی قرار دهیم باید بگوییم که امروزه عموم مردم می توانند از مشاوره آنلاین حقوقی استفاده کنند و هیچ محدودیتی در مورد آن وجود ندارد. مشاوره آنلاین حقوقی  به صورت کاملا غیر  حضوری و مجازی است و با استفاده از شبکه ههای اینترنتی مختلف و وبساست های  اینترنتی انجام می گیرد. پس کاملا طبیعی است تمامی افرادی که به اینترنت و دستگاه تلفن همراه یا رایانه دسترسی دارند به راحتی بتوانند با افراد متخصص و حرفه ای ارتباط پیدا کنند و تمامی سوالات خود را از او بپرسند.

مسلما جا به جا شدن و مراجعه به دفتر وکالت یک وکیل متخصص برای تمامی افراد کار ساده ای نیست و دارای شرایط نسبتا سختی است. چرا که بیشتر مردم به طور روزانه دارای مشکلات فراوانی هستند و درگیر کارهای روزمره خود می باشند برای آنان سخت است که به وکیل مراجعه کنند و به صورت حضوری سوالت خود را از او بپرسند. در چنین شرایطی بهترین راهکار ممکن آن است که به صورت غیر حضوری از خدمات یک وکیل حرفه ای و متخصص بهره مند شوند و تمامی مسائل و چالش های  خود را به صورت غیر حضوری از او بپرسند تا راه حل مناسبی برای حل مشکلات خود پیدا کنند.

مشاوره آنلاین حقوقی در جامعه امروز دارای اهمیت بسیار زیادی است و بیشتر افراد ترجیح می دهند تا از خدمات مشاوره و حرفه ای یک وکیل اننلاینن استفاده کنند و دیگر نیازی نباشد تا برای پرسیدن هر سوال و پرسش و رفع مشکلات خود مسیری طولانی را بپیمایند و هزینه نسبتا زیادی را بپردازند.

برخی از افراد به دلیل شرایط سنی و جنسیتی که دارند نمی توانند به راحتی به صورت حضوری به دفتر وکالت وکلای پایه یک دادگستری مراجعه کنند و مسائل خود را با او مطرح کنند. برای مثال ممکن است برای یک نوجوان یا یک فرد میانسال مسائل حقوقی و چالش هایی پیش آید که زنان بتوانند به راحتی به دفتر وکالت مراجعه کنند و همین موضوع باعث می شود تا شرایط انان دچار مشکلات و مسائل بحرانی شود و حتی تضییع حقوق  آنها در مدت زمانی کوتاه اتفاق بیفتد؛ چرا که هیچ فرد متخصص و حرفه ای در کنار آنها یست تا به آنان کمک کند. برای حل چنین مسائل و مشکلاتی این افراد بهتر است از مشاوره حقوقی آنلاین استفاده کنند تا قبل از آنکه حقوق آنها از جانب دیگران دچار مشکل شود و از بین رود به راحتی مشکل مربوطه را حل کنند.

مشاوره آنلاین حقوقی چیست؟

یکی از سوالات اساسی و بسیار مهمی که معمولا در  مورد مشاوره آنلاین حقوقی مطرح می شود آن است که این نوع مشاوره دقیقا به چه چیزی گفته می شود و چه تفاوت هایی با دیگر انواع مشاوره دارد؟ حقیقت آن است که مشاوره آنلاین حقوقی در تمامی عرصه ها و زمینه ها دارای کاربرد است و افراد در هر زمان و موقعیتی می توانند با هر سن و سالی از آن استفاده کنند. مشاوره آنلاین حقوقی به نحوی است که نیاز به مراجعه حضوری ندارد و همه افراد در هر سن و سالی میتوانند در هر شرایطی با وکیل آنلاین تماس بگیرند و سوالات خود را از او بپرسند و به دنبال یک راه حل مناسب برای حل چالشهای مربوط به آن باشند. مشاوره آنلاین حقوقی در مورد مسائل قانونی و پرونده های حقوقی است و موضوع آن با دیگر پرونده ها و جریانات قانونی تفاوت دارد.

پس کاملا طبیعی است که کسی که به عنوان یک فرد متخصص این مسائل مهم حقوقی  و قانونی را برای افراد توضیح می دهد و به ارائه مشاوره حقوقی می پردازد باید یک فرد متخصص و حرفه ای باشد که توانایی های گسترده ای در زمینه حل و فصل پرونده های قانونی مختلف داشته باشد و با تکیه بر تجربیاتی که دارد این مسائل و مشکلات را به صورت جدی مورد بررسی قرار دهد تا راه حلی مناسب برای آنها پیدا کند.

مشاوره آنلاین حقوقی دارای انواع مختلفی است و در حوزه های مختلفی ارائه می گردد و مخصوص یک نوع پرونده یا یک موضوع خاص نیست. عموم مردم می توانند با هر میزان دانش و تجربه  در ابتدا موضوع پرونده ای را که با ان درگیر هستند را مورد شناسایی قرار دهند و سپس به دنبال یک مشاوره تخصصی در مورد موضوع پرونده خود برگردند.

 به چند نمونه از مشاوره های انلاین تخصصی اشاره می کنیم تا آنها را بشناسید و اطلاعات مناسبی در مورد آنها پیدا کنید: مشاوره آنلاین خانواده ، مشاوره انلاین حقوقی ملکی، مشاوره حقوقی آنلاین دیوان عدالت، مشاوره آنلاین تجاری، مشاوره آنلاین قضایی و.

مزایای مشاوره آنلاین حقوقی

به نظر شما مشاوره آنلاین حقوقی  دارای چه مزیت هایی برای افراد است و چرا افراد ای نوع مشاوره را به دیگر انواع راه های مشاوره های قانونی ترجیح می دهند؟ مشاوره آنلاین حقوقی دارای چه شرایطی است و چگونه می تواند باعث بهبود شرایط مراجعان شود؟ برای آنکه بتوانید پاسخ سوالات خود را پیدا کنید به طور خلاصه به چند مورد از مزایای مشاوره حقوقی آنلاین اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید:

اولین و مهمترین مزیت مشاوره آنلاین حقوقی آن است که افراد می توانند در هر زمان و مکانی که هستند بدون اینکه دچار محدودیت خاصی باشند، سوالات خود را از یک وکیل حرفه ای در این زمینه بپرسند و اطلاعات لازم را برای حل مشکل بدست آورند.

مشاوره آنلاین حقوقی به نحوی است که عموم مردم و تمامی افراد جامعه به راحتی می توانند از آن استفاده کنند. عموم مردم در هر سن وسالی که باشند به راحتی می توانند پاسخ سوالات خود را از طریق مشاوره آنلاین حقوقی بدست اورند و هیچ چالش و مشکلی در رابطه با این موضوع وجود ندارد.

مشاوره آنلاین حقوقی در حالت کلی دارای هزینه نسبتا کمتری در مقایسه با دیگر انواع مشاوره است و همین موضوع باعث شده است تا افراد بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند و تعداد طرفداران این نوع مشاوره در مقایسه با انواع دیگر بیشتر باشد و طرفداران نسبتا زیادی داشته باشد.

مشاوره آنلاین حقوقی برای تمامی کسانی که نیاز به یادگیری مسائل حقوقی دارند و میخواهند از این روش به عنوان یک راه پیشگیری استفاده کنند کاملا کاراند است و باعث بهبود شرایط زندگی آنها و جلوگیری از آسیبها و صدمات بسیار زیادی می شود.

مشاوره آنلاین حقوقی در حالت کلی بسیار با کیفیت است و توسط مشاوران متخصص و حرفه ای که سالهای زیادی در زمینه پرونده های مختلف فعالیت کرده اند ارائه می شود و همین موضوع باعث شده است تا احتمال خطا و چالش در آنها بسیار کمتر باشد و افراد شرایط نسبتا خوبی را در این نوع روش مشاوره ای تجربه کنند.

بهترین مشاوره آنلاین حقوقی را از کجا پیدا کنیم؟

مسلما بسیاری از افراد به دنبال آن هستند که بهترین روش مشاوره ای را پیدا کنند و با استفاده از آن جریان چالش های پرونده های گوناگون را حل کنند اما شما باید این موضوع را در نظر داشته باشید که این احتمال وجود دارد که بهترین مشاوره آنلاین حقوقی را نتوان به راحتی پیدا کرد و از خدمات حقوقی او استفاده کرد و در این زمینه باید از یک فرد با تجربه که در گذشته از خدمات این وکیل حرفه ای استفاده کرده است استفاده کرد.

حقیقت آن است که امروزه تعداد زیادی از موسسات و گروه های حقوقی به ارائه خدمات مشاوره آنلاین حقوقی میپردازند اما اگر بخواهیم از لحاظ میزان رضایت افراد یکی از بهترین و حرفه ای ترین موسسات را در این زمینه دارای تخصص و مهارت است را معرفی کنیم می توانیم به گروه متخصص حقوقی وکلای پارسا اشاره کنیم.

موسسه حقوقی وکلای پارسا داری کادری حرفه ای و متخصص است که از بهترین و توانمند ترین وکلای پایه یک دادگستری تشکیل شده است که تمامی آن ها می توانند در زمینه تخصصی که دارند بهترین خدمات حقوقی را که مشاوره حقوقی نیز جزئی از آنها است را ارائه دهند. مشاوره آنلاین حقوقی دارای مزیت های بسیار زیادی است و باعث بهبود بسیاری از مشکلات می شود و گروه وکلای پارسا با در نظر گرفتن اهمیت این نوع خدمات حقوقی در جامعه به فعالیت میپردازد تا در مسیر اهداف موکلان خود و احقاق حقوق آنان قدم بردارند و جریان پرونده های مختلف را در کوتاه ترین زمان ممکن و به عبارت نحو ممکن مورد حل و فصل قرار دهند.

مشاوره آنلاین حقوقی چه کارایی دارد؟

مشاوره آنلاین حقوقی از جمله مفاهیم جدیدی محسوب می شود که در دنیای امروز با آن سروکار داریم. اگر بخواهیم ساده تر توضیح دهیم می توانیم اینگونه بیان کنیم که مشاوره آنلاین حقوقی یک امکان و ويژگی محسوب می شود که به واسطه آن می توانیم به صورت آنلاین و راه دور از برخی امکانات لازم در مسیر قانونی بهره ببریم.

اما این تعریف کافی نیست. بیایید کمی بیشتر با عنوان و مفهوم مشاوره آنلاین حقوقی آشنا شویم و آن را در برابر یک مشاوره حضوری حقوقی قرار دهیم و ببینیم که کدام یک از آنها می تواند کارایی بهتری برای ما داشته باشد.

برای این که بتوانیم این موقعیت مقایسه را ایجاد کنیم و به نتیجه مطلوب و البته درست برسیم بهتر است عنوان مشاوره آنلاین حقوقی را به دو مفهوم ٬ مشاوره ٬ و ٬ آنلاین ٬ تقسیم کنیم. در این حالت می توانیم با بررسی هر کدام از این مفاهیم و بررسی تفاوت ها و شباهت ها میان مشاوره آنلاین حقوقی و مشاوره حضوری مقایسه خوبی داشته باشیم. با ما در این مسیر همراه باشید.

مشاوره، یک مفهوم مشترک میان عموم مردم دنیا

همانطور که از عنوان مشاوره آنلاین حقوقی و مشاوره حضوری مشخص است این دو عنوان در مفهوم مشاوره برابر و یکسان هستند. یعنی اصل موضوعی هر دو عنوان یکی است. بنابراین بهتر است ابتدا این اصل را به درستی بشناسیم و با ضرورت آن در جامعه آشنا شویم و سپس بر اساس این ضرورت پیش  برویم و سعی کنیم ویژگی و مختصات آن را به درستی درک کنیم.

اولین نکته ای که در این مسیر لازم است به آن توجه داشته باشیم این است که اساسا قانون یک نظم دهنده و به نوعی یک محدود کننده روابط بین انسانی محسوب می شود. در واقع قانون صرفا از این جهت تدوین می شود که بتواند روابط یک انسان در جامعه و در ارتباط با انسان های دیگر را مدیریت کند. یک قانون زمانی کامل و دقیق است که بتواند نیاز انسان ها را بدون ایجاد ضرر و لطمه در جامعه و در جهت حفظ هماهنگی کلیت جامعه برطرف کند. بنابراین اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم می توانیم این گونه بگوییم که قوانین بر اساس روابط بین انسانی ایجاد می شود. بنابراین هرچه روابط انسان ها مبهم تر و پیچیده تر باشد عملا این قوانین هستند که سخت و پیچیده نوشته می شود.

حال به دنیای اطراف خودمان نگاه کنیم. در عصری زندگی می کنیم که روابط میان انسان ها به شدت گسترده و پیچیده شده است. انواع مفاهیم و انواع قراردادها به این رابطه اضافه شده است. از این روست که نمی توان به سادگی با مفاهیم مطرح در قوانین کنار آمد.

اما از طرف دیگر به طور کلی هر فرد در هر جامعه موظف است بر اساس قوانین آن جامعه رفتار کند. این مهم زمانی اتفاق می افتد که یا این فرد خود به قوانین آگاه باشد یا از کسی در این زمینه کمک بگیرد. همانطور که بیان کردیم اساسا این انتظار را نمی توانیم داشته باشیم که یک فرد عادی در جامعه این توانایی را داشته باشد که بتواند قوانین جاری در اجتماع را به درستی درک کند. پس لزوما در این بین باید از یک ابزار و یک فاکتور به نام مشاوره استفاده شود.

مشاور حقوقی فردی است که مسیرهای قانونی را به خوبی می داند و اشرافیت کافی در کلیت قوانین دارد. او فردی است که در این حوزه تحصیل کرده و مفاهیم مربوط به قوانین را درک می کند. بنابراین افراد یا خود باید در این حوزه دانش و تجربه کافی داشته باشند و یا از فردی تحت عنوان وکیل یا مشاور حقوقی استفاده کنند. این فاکتوری است که بین مشاوره آنلاین حقوقی  و مشاوره حضوری ثابت است. حال با فهم این موضوع بهتر است سراغ مفهوم دوم یعنی آنلاین برویم.

مشاوره آنلاین حقوقی و تفاوت های آن با دیگر انواع مشاوره

اما نقطه تفاوت اصلی میان مشاوره آنلاین حقوقی و مشاوره عادی و حضوری در عنوان ٬ آنلاین ٬ نهفته شده است. تصور شما از آنلاین بودن مشاوره چیست؟

جالب است بدانید یکی از علت های سخت شدن مفاهیم قانونی در دوران امروز همین اینترنت است. در واقع اینترنت کاری کرده است که بعد مکانی اهمیت خود را از دست بدهد و هم افراد جامعه و جهان در کسری از ثانیه با یک دیگر ارتباط برقرار می کنند. این ارتباط فارغ از بعد مکانی است. یعنی شما در ایران به سادگی می توانید با فردی در اروپا وارد رابطه شوید. اما این که این رابطه به چه نحوی باید باشد و چه قانونی در آن باید رعایت شود نکته ای است که خود در قانون مبهم مانده است.

آنلاین بودن در یک کلام به معنی خروج از بعد زمانی و حذف بسیاری از هزینه های اضافی است. تصور کنید شما برای یک مشاوره حضوری باید مسیری چند ده کیلومتری را طی کنید تا به مقصد برسید و دقیقا همان مسیر را برگردید! این موضوع در کلانشهر هایی مانند تهران که برای انجام یک کار یک ساعته باید تمام روز را از دست بدهید به معنی یک فاجعه است.

از طرف دیگر شما در این چنین موقعیتی باید هزینه هایی مانند رفت و آمد و هزینه های زمانی بسیاری بپردازید. در حالی که به واسطه امکان بسیار جذابی به نام اینترنت و یا تلفن می توانید از راه دور به آن دست پیدا کنید.

در واقع شما به واسطه اینترنت و مفهوم آنلاین می توانید مسئله قانونی خودتان را مطرح کنید و مشاور با شنیدن سوالات و یا مسئله قانونی ایجاد شده برای شما راهنمایی های خودش را انجام می دهد.

اگر بخواهیم ساده و سریع بیان کنیم آنلاین بودن یک مشاوره به معنی حذف بعد مکانی و تمام هزینه های مربوط به این بعد است. شما تنها کافی است هزینه خود مشاور را پرداخت کنید. از طرف دیگر شما می توانید از نظر زمانی صرفه جویی بسیاری نیز داشته باشید. این ها مواردی است که شما نمی توانید به سادگی در مفاهیمی مانند مشاوره حضوری به آنها دست پیدا کنید. وقتی به یک شهروند اهل کلان شهر های شلوغ این ویژگی ها را بیان کنید کاملا خواهید فهمید که از دست دادن یک روز کاری برای یک ساعت چه معنایی می تواند داشته باشد!

مقایسه بین مشاوره آنلاین و حضوری

تا به اینجا به طور کلی با مفهوم مشاوره آنلاین حقوقی آشنا شدیم و به حد کفایت از دو مفهوم آنلاین و مشاوره نیز صحبت کردیم. حال نوبت این است که بر اساس این دانش به دست آمده مقایسه ای بین مشاوره آنلاین حقوقی و مشاوره حضوری داشته باشیم.

به طور کلی می توان اینگونه بیان کرد که مشاوره آنلاین حقوقی و مشاوره حضوری هر دو بر اساس یک بنیاد و مفهوم ساخته شده است. هر دو این مفاهیم با هدف راهنمایی و ایجاد بستری برای فهم عموم افراد جامعه از قانون ساخته شده است. اما مسئله ای که وجود دارد این است که اولا در جوامعی مانند جامعه ایران این سطح از بینش و فرهنگ وجود ندارد که مشاوره یا وکیل حقوقی را به عنوان یک ضرورت تلقی کنند. اصولا در ایران مشاوره حقوقی زمانی معنی پیدا می کند که فرد دچار مشکل حقوقی شده باشد و یا در حال درگیر شدن در مسیر های قانونی باشد. در این چنین شرایطی فرد تازه به یاد مفهوم قانون و مشاوره حقوقی می افتد.

در حالی که در کشورهای جهان اول این دسته از مشاوره ها از اهمیت بالایی برخوردار است. باور کنید بسیاری از تعارضات قانونی در صورت فهم درست قوانین و درک آن ها رخ نمی داد. بیایید تصور کنیم که اگر این تعارضات از سیستم قضایی ایران حذف شود چه هزینه هایی از بار جامعه کم می شود.

یکی از راه های ایجاد این فرهنگ سازی را می توان همین مشاوره آنلاین  حقوقی دانست. در واقع زمانی که فرد بداند قرار نیست بعد مکانی خاصی را طی کند و یا زمان زیادی برای این مشاوره از دست بدهد می تواند کم کم به آن عادت کند و یاد بگیرد که قبل از هر قدم خود با یک مشاوره حقوقی صحبت کند و مفاهیم قانون مربوط به آن گام را بداند.

بنابراین اساسا می توان گفت اگر مشاوره آنلاین حقوقی توسط فردی متخصص و با تجربه صورت بگیرد می تواند اثرگذاری بیشتری نسبت به یک مشاوره حضوری داشته باشد. گرچه این مفهوم به تازگی در ایران راه اندازی شده است اما با توجه به افزایش مراجعات و استفاده کنندگان از این سیستم به نظر می رسد وکلا و مشاوران با تجربه و متخصص نیز به این سمت گرایش پیدا کرده اند. به طور کلی به نظر می رسد مشاوره آنلاین حقوقی توانسته ورود موفقیت آمیزی در ایران داشته باشد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی

تماس با وکیل پایه یک دادگستری
×