لایحه برای ارتباط نامشروع
لایحه برای ارتباط نامشروع چیست و چطور بررسی می شود؟
لایحه ارتباط نامشروع در واقع یکی از لایحه های کیفری می باشد. در قانون ما این نوع از جرم ها، جزو جرم های منافی عفت به شمار می روند. باید بدانیم هنگامی به لایحه ارتباط نامشروع نیاز می شود که مرد و زنی از این نظر متهم شناخته شوند. بنابراین به منظور دفاع از خود، باید لایحه ای را آماده کرد. البته باید دلایل و مدارک کافی داشته باشید تا بی گناهی خود را به اثبات برسانید.
در برخی از مواقع دیده شده که این گونه اتهامات به علت دشمنی به افراد وارد می شود، که در این صورت قاضی بعد از بررسی مدارک و شواهدی که در دست دارد، حکم مناسب و درست را صادر می کند.
در لایحه ارتباط نامشروع برای رسیدگی به پرونده، الزامی به شکایت اختصاصی نیازی نیست. در این مواقع دادستان خود به عنوان مدعی العموم بررسی های لازم را انجام می دهد.
روابط نامشروع به چه معناست؟
رابطه نامشروع در واقع به این معنا می باشد که هرگاه یک مرد با یک زن در حالی که نکاحی بین آنها صورت نگرفته باشد، رابطه عاطفی با همدیگر داشته باشند. از جمله رفتارهایی که با عرف مغایرت دارند، عبارت اند از: در آغوش گرفتن، بوسیدن و همینطور هم بستر بودن با نامحرم و… . این رفتار ها جزو رابطه نامشروع محسوب می شوند.
در همه جهان داشتن رابطه نامشروع و یا خیانت جزو مسائل غیراخلاقی به حساب می آید. در بعضی مناطق به گونه ای مورد توجه همگان است، که باعث جنگ و نزاع شده و حتی به ریختن خون منجر شده است. بر همین اساس به منظور جلوگیری از هرگونه درگیری که باعث این فجایع شود و بتوان این شرایط را کنترل کرد، قانون مجازات هایی را در نظر گرفته است.
قانون مجازات رابطه نامشروع در کشور ما بر اساس منابع فقهی تعیین می شود و همینطور برخی دیگر مربوط به تعزیرات قانون مجازات اسلامی می شود. در صورت بروز چنین مشکلی باید به دنبال نوشتن لایحه برای ارتباط نامشروع بود.
لایحه چیست؟
هر زمان که افراد دچار مشکلی شوند و در نهایت یک دعوای حقوقی یا کیفری صورت گیرد، یکی از راه های حل مشکل، این می باشد که به کمک لایحه تشکیل پرونده داد. هر دو طرف دعوا، چه شاکی و چه فرد مقابل می توانند از حق خود دفاع کنند. افراد برای اینکه بتوانند مدارکی را تحویل دهند، بهتر است این کار را مکتوب انجام دهند و در اختیار دادگاه بگذارند. در نهایت این نوع از شکایات مکتوب شده در اختیار دادگاه قرار می گیرد که به آن لایحه می گویند.
مدارک لازم جهت لایحه برای رابطه نامشروع
جهت تنظیم لایحه برای ارتباط نامشروع، طرفین مورد نظر باید برای ثابت نمودن بی گناهی خود مدارک یا حتی اگر شاهدی هم دارند، برای دادگاه آماده کرده و معرفی نمایند. در مورد کسی که متهم شده، شرایط کمی فرق دارد. فرد متهم باید علاوه بر دفاعیه ای که تحویل می دهد، مدارکی مثل مکالمات تلفنی، همینطور پیام ها، مدت زمان تماس و حساب شخصی خود را کامل در اختیار دادگاه بگذارد.
در انتها با توجه به مشخص شدن رابطه نامشروع، قاضی با علمی که به این کار دارد و براساس نتیجه تحقیقات دادیار و بازپرس و همچنین صحبت های شاهدین، تصمیم به حکم می گیرد.
حکم در مورد لایحه برای رابطه نامشروع
مجازات رابطه نامشروع، با توجه به تعزیرات قوانین مجازات اسلامی و همینطور بر اساس قانون تعیین می گردد. در صورت وجود رفتارهایی مغایر با عفت عمومی و داشتن رابطه نامشروع، حدود 99 ضربه شلاق در نظر گرفته می شود.
در مجازات رابطه نامشروع، اگر این عمل به زور صورت گرفته باشد و به اجبار رخ داده باشد، این مجازات تنها فرد اکراه کننده می باشد.
وکالت لایحه برای رابطه نامشروع
در مورد لایحه برای ارتباط نامشروع، داشتن وکیل بسیار مهم و تاثیر گذار می باشد. به این دلیل که متهمین برای دفاع از خود در رابطه نامشروع، باید بتوانند مدارک موجهی را ارائه دهند. با داشتن وکیل می توانند لایحه برای ارتباط نامشروع را تهیه و به درستی تنظیم نمایند. در این صورت شاید بتوانند، مدعی شوند که برای انجام جرم قصدی نداشته اند. در این حال قطعا محکوم نمی شوند و تبرئه می شوند.
در صورت وجود شاهد و یا اگر گزارشی از مراجع انتظامی در دست باشد، با وجود دفاعیات وکیل، نتیجه می تواند بهتر باشد.
روابط نامشروع چگونه جرمی می باشند؟
رابطه نامشروع یک جرم غیر قابل بخشش می باشد. در واقع می توان گفت جرمی می باشد که حتی اگر کسی شکایتی نداشته باشد، خود دادگاه به پیگیری این موضوع می پردازد. با توجه به این مورد، موقعی که شخصی رابطه نامشروعی داشته باشد و رفتاری خارج از عرف و مغایر با عفت عمومی باشد، حتما رسیدگی می شود و برای آن ها مجازات در نظر گرفته می شود.
در این جا مواردی از مصداق جرم رابطه نامشروع را بیان می کنیم:
پرداختن به اعمالی که مخالف با عفت عمومی باشد.
دو زن یا دو مرد که برهنه در زیر پوششی با هم قرار گیرند.
انجام اعمال شهوانی مانند رفتاری مثل بغل کردن یا بوسیدن.
حجاب شرعی در اماکن عمومی و در دید عموم.
تاسیس مراکز فساد.
تظاهر به انجام عمل حرام در دید عموم.
فروش فیلم یا عکس مبتذل.
پوشش نامناسبی که عامل ایجاد فساد در جامعه شود و بر خلاف شرع باشد.
مجازات در لایحه برای ارتباط نامشروع
مجازات رابطه نامشروع از 1 تا 99 ضربه شلاق تعزیری می باشد و اگر برای جرم، تخفیفی صورت پذیرد، حکم میتواند برای مجرم با پرداخت نقدی پایان پذیرد. در این صورت جریمه نقدی برای جرم رابطه نامشروع، هر سه ضربه شلاق معادل 400000 ریال می باشد. در حالت دیگر ممکن است متهم را به جایی دیگر تبعید کنند.
مجازات های تعزیری در لایحه برای رابطه نامشروع
مجازات های تعزیری که برای جرم رابطه نامشروع تعیین شده اند، در شرع مشخص نشده و خود قانونگذار آن ها را تعیین کرده است. شلاق تعزیری به شیوه زیر انجام می پذیرد:
مجرم دراز می کشد و باید لباس معمولی به تن داشته باشد. شلاق به سر و صورت و عورت زده نمی شود و فقط به پشت زده می شود.
همچنین شلاق ها باید به حالت یکنواخت و با شدت متوسط زده شوند.