لایحه ابطال وکالت نامه بلا عزال

لایحه ابطال وکالت نامه بلا عزال (3)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

لایحه ابطال وکالت نامه بلا عزال

در این مطلب سعی شده است که لایحه ابطال وکالت نامه بلا عزال شرح داده شود . همچنین شرایط نوشتن این لایحه نیز ذکر شده است . در ادامه با تعاریف حقوقی مربوط به لایحه ابطال وکالت نامه بلاعزال آشنا خواهید شد .

وکالت

وکالت نوعی قرارداد دو طرفه است که در آن شخص مقید می شود که اختیار تمام امور یا قسمتی از امور خود را برای همیشه یا مدت زمان تعیین شده به شخص دیگری واگذار  کند . وکالت نامه از سند های حقوقی و رسمی کشور است که تنظیم و نوشتن آن فقط در مراکز قانونی یا دفاتر و مراکز اسناد رسمی انجام می شود .

البته نوشتن و تنظیم این توافق نامه دو طرفه در مراکز حقوقی قضایی نسبت به مراکز اسناد رسمی قابل اعتماد تر ، با کیفیت تر و همچنین معتبر تر است ؛ زیرا وکلا آگاهی کامل تری نسبت به همه امور دارند و همچنین در اخذ قرار داد و لایحه دقت و تمرکز بیشتری دارند .

انواع لایحه ابطال وکالت نامه بلا عزال

 دادگستری : فردی که در رشته حقوق تحصیل کرده است و از طرف مراجع قضایی کشور ، مهر دادگستری دارد .

غیر دادگستری : شخص عادی که تحصیلاتی در زمینه حقوق ندارد و از نظر مراجع قانونی پرونده حقوقی ندارد ؛ اما از طرف شخص دیگری برای پیگیری امور ساده حقوقی کاری و اداری انتخاب شده است .

انواع قرار داد های دو طرفه

قضایی : دراین شرایط شخص دارای تحصیلات آکادمیک حقوقی و قضایی است و از نظر مراجع قانونی صلاحیت حقوقی دارد .

غیر قضایی : در این حالت یک شخص عادی که تحصیلاتی هم در زمینه حقوق ندارد ، توسط شخص دیگری برای انجام یک کار مشخص برگزیده می شود .

جامع ( مطلق )

در این شرایط شخص اداره تمام کار های خود را از جمله امور مالی و حقوقی خود را به شخص دیگری واگذار می کند و در این حالت شخص اختیار و اجازه دخالت در تمام امور را دارد ؛ در این مورد حد و حدود و مرزی برای میزان اختیارات این شخص وجود ندارد و این اختیار بدون قید و شرط است .

مقید ( مشخص شده )

در این حالت فرد اختیار دخالت در قسمتی از امور خود را مثل خرید و فروش ماشین به شخص دیگری واگذار می کند . در این مورد برعکس قرار داد جامع ، شخص جانشین فقط اجازه دخالت در امور مشخص شده را دارد و در مورد میزان اختیارات شخص جانشین حد و مرز و قید و شرط وجود دارد ؛ و شخص اجازه دخالت بیشتر را نخواهد داشت .

 انواع وکالت

عادی : در این نوع وکالت مدت زمان مشخصی برای انجام کار ها توسط شخص جایگزین وجود دارد ؛ و هر زمانی که موکل بخواهد می تواند این توافق نامه را منحل کند و فرد دیگری را به عنوان جایگزین قرار دهد .

نکته ای که در این نوع وکالت وجود دارد این است که هیچ قید و شرطی یا مانعی در مورد فسخ این قرار داد وجود ندارد .

بلا عزال : در این توافق نامه دو طرفه شرایط خاصی بر پاست . در این قرار داد موکل قبول و قید می کند که حق ندارد وکیل خود را عوض کند یا قرار داد را فسخ کند. پس در این نوع لایحه تا زمانی که شرایط توافق بر پا باشد ، شخص جایگزین حق دخالت و اختیار کامل را دارد و موکل این امکان را ندارد که توافق نامه را فسخ یا باطل کند .

لایحه ابطال وکالت نامه بلا عزال

  1 ) اگر وکیل ( شخصی که توسط موکل انتخاب شده است ) به هر علت و دلیلی فوت کند ، این توافق نامه بلا عزال باطل می شود و موکل میتواند فرد دیگری را به عنوان وکیل قرار دهد .

  2 ) اگر وکیل به اختلالات روانی و روحی شدید دچار شود یا به جنون و دیوانگی مبتلا شود ؛ در این صورت موکل میتواند با نوشتن لایحه ابطال وکالت نامه بلا عزال و فرستادن آن به دادگاه ، این قرار داد را فسخ کند .

 3 ) اگر شخص جایگزین موکل ، توانایی و قدرت جسمی و ذهنی خود را از دست دهد ، به گونه ای که توانایی انجام امور مشخص شده توسط موکل را نداشته باشد . مثلا بر اثر حادثه یا تصادفی توانایی مغزی خود را از دست بدهد و نتواند امور مالی را اداره کند ؛ در این صورت فرد موکل میتواند با نوشتن لایحه ابطال وکالت نامه بلا عزال  این توافق نامه دو طرفه را فسخ کند .

4 ) اگر موکل به هر علتی فوت کند ؛ بعد از مرگ این توافق نامه دو طرفه باطل خواهد شد .

5 ) اگر موکل به بیماری یا اختلالات روحی و روانی مبتلا شود ( جنون و دیوانگی ) . این قرار داد دوطرفه فسخ و باطل خواهد شد .

6 ) اگر موکل به هر صورتی به مراجع قضایی ثابت کند که شخص جایگزین صلاحیت اداره امور را ندارد ؛ این توافق نامه بلا عزال باطل می شود .

7 ) اگر وکیل با وکالت خود از اموال موکل استفاده بد بکند و بر اموال موکل حس مالکیت داشته باشد در این صورت فرد موکل باید با کمک گرفتن از فرد کار بلد و حرفه ای لایحه ابطال وکالت نامه بلا عزال را بنویسد و به مراجع قضایی تحویل بدهد . در این صورت توافق نامه فسخ می شود .

شرایط نوشتن لایحه ابطال وکالت نامه بلا عزال

نوشتن این لایحه باید بسیار دقیق و قوی باشد تا توانایی سرعت بخشیدن و پیشرفت روند قانونی دادگاه  را داشته باشد . فرد برای نوشتن لایحه ابطال وکالت نامه بلا عزال باید بر تمام امور پرونده مسلط باشد و نسبت به آن آگاهی کامل داشته باشد ؛ و با توجه به هر مرحله از دادگاه لایحه مناسبی را طراحی و بیان کند .

نگارش یک لایحه قوی و مستحکم و کامل و ارائه آن به دادگاه و مراجع قانونی میتواند وکالت نامه بلا عزال را فسخ کند . در غیر این صورت هر چقدر هم که موکل دلایل کاملی داشته باشد به دلیل نداشتن لایحه مناسب و کامل این قرار داد دو طرفه فسخ نمی شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی

تماس با وکیل پایه یک دادگستری
×