وکیل رشوه

وکیل رشوه (1)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

وکیل رشوه

وکیل رشوه خواری

 وکیل رشوه خواری دارای چه وظایفی است و چگونه می تواند ه موکلان خود کمک کند تا در جهت احقاق حقوق خود در محاکم قضایی قدم بردارند؟ آیا تاکنون برای شما یا اطرافیانتان پیش آمده است که درگیر جرم رشوه خواری شوید و به یک وکیل متخصص در این زمینه نیز داشته باشید؟ وکیل رشوه خواری دقیقا باید دارای چه ویژگی ها و توانایی هایی باشد تا بتواند میزان موفقیت پرونده های موکلان خود را در محاکم قضایی افزایش دهد؟

از آنجایی که امروزه مصادیق جرم رشوه خواری در جامعه بسیار زیاد شده است و تعداد کسانی که مرتکب این جرم میشوند بسیار زیاد است، به همین دلیل نیز تعداد دعاوی و پرونده های مربوط به این جرم نیز در حال افزایش است. رشوه خواری یکی از مصادیق بارز تخلفات اداری محسوب می شود و تا حد زیادی برای قانونگذار کشور ما دارای اهمیت است. همین موضوع باعث شده است تا قوانین مربوط به این جرم به صورت سختگیرانه ای تنظیم شوند. جرم رشوه خواری تا حدی برای قانونگذار دارای اهمیت است که تمامی جزئیات و شرایط مربوط به آن در قانون رسیدگی به تخلفات اداری و آیین‌نامه پیشگیری و مبارزه با رشوه در دستگاههای اجرایی مشخص شده است.

مسئله اساسی که باید به آن توجه داشت آن است که افراد زیادی در جامعه به دلیل وقوع جرم رشوه خواری دچار آسیب و ضرر و زیان می شوند و حق آنان ضایع می شود اما معمولا نمی توانند از ضایع شدن حقوق خود جلوگیری کنند. اصلی ترین عاملی که باعث ضایع شدن حق و حقوق این افراد می شود، عدم آگاهی آنان از قوانین مربوط به رشوه خواری است. گاهی این افراد حتی نمی دانند که قانون آیین اختیار به انان داده است که برای اقامه دعوی اقدام کنند.

تنها کسی که می تواند در چنین شرایطی به عموم مردم و سازمان های مختلف کمک کند تا وقوع جرم رشوه خواری یا عدم وقوع آن را اثبات کنند، وکیل رشوه خواری است. وکیل رشوه خواری دارای تخصص کافی در زمینه رسیدگی به پرونده های مربوط به این جرائم است و حتی میی تتواند به فرد مرتکب نیز کمک کند تا به حداقل ترین مجازات ممکن محکوم شود.

 وکیل رشوه خواری به چه کسی گفته می شود؟

 وکیل رشوه خواری یکی از متخصص ترین و حرفه ای ترین افرادی است که می تواند وکالت  پرونده های مربوط به رشا و ارتشا را بر عهده گیرد. قبل از آنکه بخواهیم در مورد وظایف و ویژگی های مربوط به وکیل رشوه خواری صحبت کنیم در ابتدا باید این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم که اصلا وکیل رشوه خواری به چه کسی گفته می شود و تفاوت عمده این وکیل متخصص با دیگر وکلای دادگستری چیست؟

 وکیل رشوه خواری به کسی گفته می شود که علاوه بر داشتن تحصیلات حقوقی و پروانه وکالت از جانب کانون وکلا و دادگستری، دارای مهارت و تخصص کافی در زمینه وکالت پرونده های رشا و ارتشا باشد و تجربه کافی در زمینه حل و فصل این پرونده ها داشته باشد.

همه ما به خوبی می دانیم که افراد متخصص و حرفه ای بهتر از هر شخص دیگری می توانند کاری و حرفه ای را که در ان زمینه تخصص دارند را انجاام دهند، به همین دلیل نیز بهتر است برای انجام هر کاری به سراغ متخصص ان رفت. از دیگر مزیت های کمک گرفتن از افراد متخصص آن است که این افراد می توانند وظیفه ای را که بر عهده انسان قرار داده شده است را در کوتاهترین زمان ممکن و به بهترین نحو ممکن انجام دهند. از این تعریف می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که برای وکالت پرونده های مختلف حقوقی نیز بهتر است به سراغ وکلای متخصص و با تجربه در این زمینه برویم.

این موضوع درست است که تمامی وکلای پایه یک دادگستری می توانند وکالت پرونده های مربوط به رشا و ارتشا را بر عهده گیرند اما نباید انتظار داشته باشید که هر وکیلی بتواند به بهترین نحو ممکن جریان این پرونده ها را پیش ببرد و جریان آنها را سرعت بخشد. تنها وکیلی می تواند بهترین عملکرد را در این زمینه داشته باشد که در گذشته پرونده های مختلف مربوط به این موضوع حقوقی را رسیدگی کرده باشد و در این زمینه مهارت کافی داشته باشد. وکیل رشوه خواری تنها وکیل پایه یک دادگستری محسوب می شود که می تواند بهترین عملکرد را در جریان پرونده های رشا داشته باشد و بهترین نتایج ممکن را برای موکل خود رقم بزنید.

 وکیل رشوه خواری باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟

 وکیل رشوه خواری باید دارای ویژگی های خاصی باشد تا بتوان به او اعتماد کرد و او را از میان هزاران وکیل دادگستری دیگر شناسایی کرد. از آنجایی که تعداد وکلای پایه یک دادگستری بسیار زیاد است و هر روزه بر تعداد آنها نیز افزوده می شود، انتخاب وکیل رشوه خواری از میان آنها کار سختی است و به راحتی نمی توان این کار را انجام داد. به همین خاطر هم افراد باید قبل از انتخاب وکیل رشوه خواری در ابتدا اطلاعات نسبتا جامع و کاملی در مورد این وکیل بدست آورند و ویژگی های آن را بشناسند تا بتوانند متخصص تریین فرد در این زمینه را انتخاب کنند. پس به شما توصیه می کنیم که رد ادامه مطلب با ما همراه باشید تا به ترتیب با ویژگی های اساسی و اصلی وکیل رشوه خواری آشنا شوید و آنها را به شما معرفی کنیم.

اولین و مهم ترین ویژگی که وکیل رشوه خواری باید داشته باشد آن است که تمامی مراحل تحصیلی حقوقی برای کسب مدرک وکالت را گذرانده باشد. برخی از سودجویان و کلاهبردارانی که ادعای توانایی وکالت در پرونده های رشا و ارشا را دارند حتی دارای مدرک وکالت نیز نمی باشند و همین موضوع باعث می شود تا اسیب های مادی بسیار زیادی به افراد وارد شود و از طرفی دیگر حتی جریان پرونده آنها پیش نمی رود، چرا که افراد بدون داشتن مدرک وکالت به هیچ عنوان نمی توانند به عنوان وکیل در محاکم قضایی حضور یابند.

از دیگر ویژگی هایی که یک وکیل رشوه خواری باید داشته باشد آن است که با تجربه باشد. شاید در ظاهر اینطور به نظر آید که با تجربه بودن کار سختی نیست و هر کسی می تواند دارای تجربه و مهارت باشد اما حقیقت آن است که تنها به وکلایی می توان با تجربه گفت که چندین پرونده حقوقی در مورد رشا و ارتشا را مدیریت کرده باشند و آن ها را به نتیجه رسانده باشند، در غیر این صورت وکالت در زمینه پرونده های دیگر باعث میشود که وکیل از جریان دادرسی پرونده های رشا هم آگاهی داشته باشد.

وکیل رشوه خواری سال های زیادی از عمر وکالت خود را در جهت رسیدگی به امور پرونده های رشا گذرانده است و از تمامی جزئیات حقوقی و قانونی آن آگاهی دارد. این وکیل متبحر با تکیه بر تجربه ای که دارد به موکل خود کمک می کند تا کمترین اسیب ممکن را در جریان دادرسی قضایی متحمل شود و احقاق حقوق او را در کوتاهترین زمان ممکن رقم می زند.

 وکیل رشوه خواری بعلاوه موارد بالا باید ویژگی های زیر را هم داشته باشد:

 وکیل رشوه خواری توانایی ارائه خدمات گسترده ای را به موکل خود دارد. برخی از افراد با خود فکر می کنند که وکیل رشوه خواری تنها می تواند وکالت پرونده های ارتشا را برعهده گیرد اما حقیقت آن است که ارائه وکالت تنها یکی از خدمات گسترده ای است که وکیل متخصص رشوه ارائه می دهد و این وکیل می تواند خدمات دیگری مانند ارائه مشاوره حقوقی و تنظیم لایحه، تنظیم دادخواست حقوقی و ….. را هم انجام دهد.

 اخرین و مهم ترین ویژگی که می توان در مورد وکیل رشوه خواری به ان اشاره کرد آن است که این وکیل با تجربه باید دارای صلاحیت های اخلاقی باشد. داشتن اخلاق قضایی و تحقق عدالت جز اساسی ترین مسائلی است که یک وکیل باید به آنها دقت کند. وکیلی که بر اصول اخلاقی متعهد نباشد و توانایی اعمال این اصول اخلاقی را نداشته باشد، مسلما نمی تواند در محاکم قضایی از تضییع حقوق موکل خود جلوگیری کند.

شاید داشتن اخلاق قضا جز آن دسته از مسائلی باشد که امروزه کمتر کسی به آنها توجه می کند اما جالب است بدانید که اگر این موضوع را رد عمل مورد بررسی قرار دهیم، به خوبی می توان متوجه این نکته شد که این ویژگی گاهی از دیگر مواردی که در مورد وکیل رشوه خواری به انها اشاره کردیم هم مهمتر است. اگر دقت کنید شما می توانید وکلای متخصص و با تجربه ای را ببینید که با وجود داشتن تخصص و مهارت کافی باز هم تعداد مراجعان و موکلان آنها بسیار کم است. ریشه اساسی این موضوع به آن برمی گردد که این وکلا کمتر به اصول اخلاقی متعهد هستند و نمیتوانند انتظارات موکلان خود را به خوبی برآورده کنند.

 وکیل رشوه خواری در محاکم قضایی چه می کند؟

هنگامی که در مورد وکیل رشوه خواری صحبت می کنیم، این سوال اساسی و بسیار مهم برای افراد پیش می اید که وکیل رشوه خواری دقیقا در محاکم قضایی چه می کند و چگونه می تواند از حقوق موکل خود دفاع کند؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که وکیل رشوه خواری دارای وظایف مختلفی است و عمده ترین وظایف آن در محاکم قضایی باعث می شود تا از ضایع شدن حقوق موکل خود جلوگیری کند. به طور خلاصه به چند مورد از مهم ترین و اصلی ترین وظایف وکیل رشوه خواری اشاره می کنیم تا با انها اشنایی پیدا کنید:

اقامه دعوی:

 برای انکه یک پرونده حقوقی در به جریان بیفتد و در مراجع قانونی مطرح شود لازم است تا فرد خواهان، دادخواست خود را مبنی بر اقامه دعوی به دادگاه ارائه دهد. تنظیم دادخواست برای اقامه دعوی یکی از مهمترین کارهایی است که می توان آن را بر عهده وکیل رشوه خواری قرار داد. وکیل رشوه خواری بر اساس قوانین حقوقی، دادخواست مبنی بر اقامه دعوی از جانب خواهان پرونده را به صورت کاملا حرفه ای تنظیم می کند.

لایحه حقوقی:

لایحه نویسی یکی از اصلی ترین و مهم ترین کارهایی است که وکیل رشوه خواری می تواند آن را به بهترین نحو ممکن انجام دهد. بسیاری از افرادی که ادعا دارند می توانند به تنهایی لایحه حقوقی را تنظیم کنند باید به این موضوع دقت داشته باشند که لایحه نویسی یک کار تخصصی است و هرگونه اشتباه و خطا در تنظیم آن باعث رد شدن لایحه از جانب دادگاه می شوند و همین موضوع باعث می شود تا جریان دادرسی پرونده دچار تعویق شود و دیگر نتوان به آن رسیدگی کرد. بنابراین برای جلوگیری از چنین مشکلاتی بهتر است طرفین پرونده وظیفه لایحه نویسی را به متخصص ان واگذار کنند. دقت داشته باشید که در هر مرحله از رسیدگی در دادگاه برای ارائه خواسته یا دفاعیه نیاز به لایحه نویسی است.

استناد به مفاد قانونی مرتبط:

 وکیل رشوه خواری متخصص و با تجربه بر تمامی مفاد قانونی به خصوص آن دسته از قوانینی که به جرم رشوه خواری مرتبط می باشند، اشراف دارد و میتواند با آگاهی کامل در جریان دادرسی از آنها استفاده کند. دقت داشته باشید که بدون استنادات قانونی در دادگاه و دیگر محاکم قضایی نمی توان به دفاع از فرد متهم پرداخت یا نمی توان ادعایی را اثبات کرد. تمامی دفاعیات و دعاهایی که در جلسات دادرسی پرونده مطرح می گردند باید با استناد به مفاد قانونی انجام شوند تا دارای اعتبار باشند. تنها کسی که بر تمامی این مفاد تسلط دارد و می داند دقیقا باید در چه مواقعی از آنها استفاده کند، وکیل رشوه خواری است.

ارائه مدارک معتبر:

 یکی از اساسی ترین مسائلی که باعث میشود تا وکی رشوه خواری دارای اهمیت بسیار زیادی شود و در میان مردم طرفداران بسیار زیادی پیدا کند، تهیه و تنظیم مدارک معتبر در جهت احقاق حقوق وکیل خود می باشد. وکیل رشوه خواری در جریان تحقیقات مقدماتی پرونده های مختلف قانونی بسیار تاثیر گذار است و با تکیه بر تجربیاتی که دارد مدارک لازم و معتبر را در جریان دادرسی پرونده تهیه می کند. معمولا تهیه و تنظیم چنین مدارکی کار هرکسی نیست و معمولا تنها افراد با تجربه و نکته سنج می توانند آنها را تهیه کنند. دقت داشته باشید که هر مدرکی نیز در محاکم قضایی پذیرفته نیست و باید دارای اعتبار قانونی باشند تا بتوانن از آنها با هدف تکمیل روند رسیدگی به پرونده استفاده کرد.

 وکیل رشوه خواری و مشاوره حقوقی با او

همانطور که اشاره کردیم وکیل رشوه خواری خدمات حقوقی نسبتا متنوعی را به متقاضیان ارائه می دهد. یکی از مصادیق مهم خدمات وکیل ارتشا یا همان رشوه خواری، ارائه خدمات مشاوره ای است. شاید در اولین نگاه اینطور به نظر بیاید که خدمات مشاوره حقوقی دارای اهمیت بسیاری زیادی نیست و هماننند وکالت این پرونده ها مهم نمی باشد، اما باید گفت که این تصور کاملا اشتباه است. خدمات مشاوره حقوقی وکیل رشوه خواری یکی از اساسی ترین و مهم ترین خدماتی است که به وکلان و دیگر متقاضیان ارائه می گردد.

به بیانی بهتر باید گفت که نیاز نیست تا حتما همه افراد جز موکلان وکیل رشا باشند تا بتوانند از خدمات مشاوره حقوقی استفاده کنند، کسانی که جز موکلان نیستند و حتی وکالت پرونده آنان بر عهده وکیل دیگری می باشد همان اختیار را دارند تا در جلسات مشاوره حقوقی با وکیل رشوه خواری حضور یابند.

 وکیل رشوه خواری در جلسات مشاوره حقوقی به تمامی سوالات افراد مراجعه کننده پاسخ می دهد و جزییات پرونده هایی را که درگیر آن هستند را به خوبی مورد بررسی قرار می دهد و راه حل قانونی مربوط به حل این مسئله را نیز ارائه می دهد. بنابراین اگر شما فکر می کنید که نیاز دارید تا اطلاعات خود را در مورد پرونده های مربوط به رشوه خواری افزایش دهید و بررسیهای لازم را در رابطه با آن انجام دهید و نیاز به یک فرد متخصص در این زمینه دارید، به شما پیشنهاد می کنیم که به وکیل رشوه خواری مراجعه کنید و از راهنمایی های او در این زمینه استفاده نمایید.

 عموم مردم می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره حقوقی وکیل رشوه خواری اقدام کنند و هیچ گونه محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. اما اگر شما به دنبال یک وکیل فوق حرفه ای در این زمینه هستید و چنین وکیلی در محل زندگی ما حضور ندارد یا مجبور هستید مسیری طولانی را برای رسیدن به دفتر وکالت وکیل رشوه خواری بپیمایید به شما توصیه می کنیم که از خدمات مشاوره حقوقی غیر حضوری در این راستا استفاده کنید.

مزایای مراجعه به وکیل رشوه خواری

اگر بخواهیم مزیت های مراجعه به وکیل رشوه خواری را به طور دقیق مورد بررسیی قرار دهیم به موارد نتعددی در این زمینه دست می یابیم که هر یک از آنها دارای اهمیت بسیار زیادی هستند. به چند مورد از اساسی ترین و اصلی ترین مزیت های مراجعه به وکیل رشوه خواری به طور خلاصه اشاره می کنیم تا در هنگام مراجعه به چنین وکیل متخصص و با تجربه ای دارای اطلاعات کافی باشید:

اولین و مهم ترین مزیت مراجعه به وکیل رشوه خواری آن است که یک فرد حرفه ای و متخصص وکالت پرونده شما را بر عهده می گیرد. هنگامی که شما از یک فرد متخصص و حرفه ای در هر زمینه ای کمک بگیرید، دیگر جای هیچگونه نگرانی برای شما باقی نخواهد ماند؛ چراکه این فرد با تکیه بر تجربه و تخصص خود شما را در راستای احقاق حقوقتان یاری خواهد کرد.

دومین مزیت مراجعه به وکیل رشوه خواری آن است که جریان پرونده شما با سرعت بسیار بیشتری در مقایسه با قبل پیش خواهد رفت و دیگر مسئله اطاله دادرسی باعث دیرکرد جریان پرونده نمی شود. اطاله دادرسی یکی از مهمترین و اساسی ترین مسائلی است که در سال های اخیر افراد بسیار زیادی را رد جریان پرونده های رشا دچار آسیب و ضرر و زیان مالی کرده است و زمان آنها را نیز به هدر داده است. اطاله دادرسی در واقع به تعویق یا همان عقب افتادن جریان رسیدگی به پرونده گفته می شود. هنگامی که روند دادرسی یک پرونده عقب می افتد، افراد مجبور می شوند برای مرحله بعدی دادرسی مجددا هزینه آن را بپردازند و همین موضوع باعث می شود تا به مرور زمان اسی های مالی جدی متوجه افراد شود. وکیل رشوه خخواری به موکلان خود کمک می کند تا جریان پرونده آنها با سرعت بیشتری طی شود و مسئله اطاله دادرسی کمتر در آن دیده شود. با استفاده از وکیل رشوه خواری دیگر زمان افراد به هدر نمی رود و پرونده در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه می رسد.

از دیگر مزایای مراجعه به وکیل رشوه خواری آن است که احتمال موفقیت موکل افزای پیدا می کند. اگر موکلی که به وکیل رشوه خواری مراجعه می کند فرد زیان دیده باشد، تمامی آسیب ها و خسارت های مادی که به او وارد شده است به کمک وکیل رشوه خواری جبران خواهد شد. اما اگر فرد یکه مرتکب شوه خواری شده است از وکیل ارتشا کمک بگیرید، وکیل به او کمک خواهد کرد تا به کمترین مجازات ممکن در محاکم قضایی محکوم شود و در این راستا از مدارک و اسناد معتبر متعددی نیز استفاده می کند.

چه زمانی باید به وکیل رشوه خواری مراجعه کنیم؟

به نظر شما اصلا باید دقیقا چه زمان به وکیل رشوه خواری مراجعه کرد و از او کمک گرفت؟ بهترین زمان مراجعه به وکیل رشوه خواری کی است؟ در پاسخ به چنین سوالاتی باید بگوییم که بهترین زمان مراجعه به وکیل رشوه خواری دقیقا همان ابتدای پرونده است. هر چقدر که افراد زودتر به وکیل رشوه خواری مراجعه کنند، کمتر دچار آسیب و ضرر و زیان خواهند شد. بنابراین اگر در همان ابتدای شروع رسیدگی به یک پرونده به وکیل رشوه خواری مراجعه کنیم، دیگر احتمال اسیب های مادی و غیرمادی بسیار کمتر می شود.

البته این توضیحات بدان معنا نمی باشد که اگر در آغاز جریان یک پرونده به وکیل رشوه خواری مراجعه نکنیم دیگر نمی توان به اینن وکیل متخصص مراجعه کرد. شما در هر زمان که بخواهید می توانید به وکیل رشا مراجعه کنید. وکیل رشوه خواری در هر زمانی آماده خدمت رسانی به شما می باشد. هر زمان شما بتوانید جلوی ضرر را بگیرید، منفعت برای شما ایجاد می شود و این قاعده در مورد مراجعه به وکیل رشوه خواری نیز صادق است.

وکیل رشوه خواری و اثبات جرم رشوه

رشوه خواری یکی از انواع تخلفات اداری محسوب می شود که عملا باعث ایجاد ناعدالتی در سیستم اداری می شود. برای مقابله با این ناعدالتی ها قانونگذار رشوه خواری را جرم تلقی کرده و در برابر آن مجازات هایی را در نظر گرفته است. بنابراین در این بین کار وکیل رشوه خواری اثبات یا رد رشوه خواری است تا بر اساس آن دادگاه یا مرجع قضایی رای مورد نظر را صادر کند.

کارکرد وکیل رشوه خواری را می تواند از چند جنبه مورد بررسی قرار داد. اولین مسئله ای که در این بین اثبات این جرم است. در واقع مسئله ای که وجود دارد این است که چه مدارکی برای اثبات رشوه خواری باید وجود داشته باشد تا امکان اثبات آن در دادگاه ایجاد شود؟

در قانون سه راه اصلی برای اثبات رشوه خواری پیش بینی شده است. اولین مسیر برای اثبات این جرم، شهادت رشوه دهنده یا رشوه گیرنده است. در واقع در صورتی که یکی از طرفین یا هر دو نسبت به این جرم اقرار کنند عملا جرم رشوه اثبات می شود. مگر این که ثابت شود این اقرار صحت ندارد. بنابراین دادگاه بر اساس اقرار یکی از طرفین یا هر دو آن ها می تواند حکم به اثبات رشوه کند.

مسیر دوم که در بسیاری از پرونده ها و دعواهای قضایی مورد استفاده از قرار می گیرد شهادت شهود است. بر این اساس اگر شاهد عاقل و بالغی وجود داشته باشد که عمل رشوه را دیده باشد و یا مدرکی برای آن داشته باشد، دادگاه می تواند این جرم را اثبات شده تلقی کند و مجازات متناسب آن را اجرا کند.

مسیر سوم نیز علم قاضی است. در واقع قاضی می تواند بر اساس مدارک معتبر و ادله های مختلفی که توسط وکیل رشوه خواری یا طرفین ارائه می شود دعوی را بررسی و رای لازم را صادر کند. به طور مثال در صورتی که حساب بانکی رشوه گیرنده به نوعی نشان دهد که در زمانی خاص مبلغ خاص و غیر متعارف دریافت کرده و در همان زمان اقدامی خاص بر اساس حوزه اختیارات این فرد صورت گرفته دادگاه می تواند رای به اثبات جرم رشوه کند. مهمترین کارکرد وکیل رشوه خواری عمدتا در این بخش است. چرا که معمولا طرفین اقرار به رشوه خواری یا رشوه دادن نمی کنند و این جرم معمولا در شرایطی رخ می دهد که شاهدی برای آن وجود نداشته باشد. بنابراین عملا راه سوم تنها راه عملی برای اثبات جرم رشوه محسوب می شود. این مسئله است که باعث می شود کار وکیل رشوه خواری سخت تر از چیزی باشد که تصور می شود.

وکیل رشوه خواری و چند نکته حقوقی

اولین نکته مهمی که در این بین وجود دارد این است که برای تحقق جرم رشوه عملا باید رشوه گیرنده از کارکنان دولت ( حکومتی ) باشد. به عبارت ساده تر رشوه گرفتن در شرکت های خصوصی یا غیر دولتی بر اساس قانون جرم محسوب نمی شود.

نکته بعدی این است که از شرایط تحقق جرم رشوه پنهانی بودن آن است. در واقع در صورتی که رشوه به صورت آشکار صورت بگیرد عملا از دید قانون جرم رشوه خواری محقق نمی شود.

مسئله مهم دیگر این است که جرم رشوه فارغ از حیطه مسئولیت های فرد رشوه گیرنده مورد بررسی قرار می گیرد. به عبارت ساده تر تنها در صورتی که فرد در سازمان یا نهاد مربوط به حوزه مورد بحث حضور داشته باشد برای اثبات جرم رشوه کافی است و نیازی به مرتبط بودن حیطه وظایف فرد با اتفاق صورت گرفته وجود ندارد.

نکته مهم دیگری که باید در تحقق رشوه خواری به آن توجه داشته باشید این است که عملا انجام شدن یا انجام نشدن کار در تحقق این جرم تاثیری ندارد. صرف پرداخت و دریافت رشوه این جرم صورت گرفته و می تواند تبعات قانونی داشته باشد. بنابراین با دریافت رشوه حتی بدون انجام کار خواسته شده و بدون ایجاد هیچ ناعدالتی اداری جرم رشوه صورت گرفته است.

مسئله بسیاری مهم و تاثیرگذار دیگر این است که جرم رشوه زمانی محقق می شود که عملا رشوه پیش از انجام کار پرداخت شده باشد و نه بعد از آن. در صورتی که رشوه بعد از انجام کار پرداخت شود عملا جرم محسوب نمی شود و وکیل رشوه خواری می تواند به سادگی این جرم را رد کند.

نکته مهم دیگر این است که رشوه باید جنبه مالی و اقتصادی داشته باشد. در واقع نکته مهم در اثبات جرم رشوه در دادگاه این است که باید ثابت شود چیزی که به عنوان رشوه داده شده و یا گرفته شده دارای ارزش مالی و اقتصادی است. در صورتی که نتوان مالی بودن آن را اثبات کرد عملا جرم رشوه اثبات نمی شود و مسلما برای آن مجازاتی در نظر گرفته نمی شود.

همچنین رشوه دهنده باید نسبت به سمت و مسئولیت رشوه گیرنده آگاه باشد. در صورت عدم اطلاع رشوه دهنده نسبت به مقام و مسئولیت فرد رشوه گیرنده عملا جرم رشوه اثبات نمی شود و دادگاه آن را قبول نمی کند.

مصادیق رشوه در قانون

هنگامی که افراد به وکیل رشوه خواری مراجعه می کنند معمولا دوست دارند که بدانند اصا مصادیق رشوه به چه مواردی تقسیم میشود و در قانون راجع به آنان چه حکمی داده شده است؟ در پاسخ به این سوال می توان به ماده 1 آیین‌نامه پیشگیری و مبارزه با رشوه در دستگاههای اجرایی اشاره کرد. بر اساس این ماده قانونی:

برای مثال گرفتن وجوهی به غیر از آنچه در قوانین و مقررات تعیین شده است‌، اخذ مالی بلاعوض یا به مقدار فاحش ارزانتر از قیمت معمولی یا ظاهراً به قیمت معمولی و واقعاً به‌مقدار فاحش کمتر از قیمت‌، فروش مالی به مقدار فاحش گرانتر از قیمت به طور مستقیم یا غیرمستقیم به ارباب رجوع بدون‌رعایت مقررات مربوط‌، فراهم نمودن موجبات ارتشا از قبیل مذاکره جلب موافقت یا وصول و ایصال وجه یا مال یا سند پرداخت وجه از ارباب رجوع‌، اخذ یا قبول وجه یا مال یا سند پرداخت وجه یا تسلیم مال از ارباب رجوع به طور مستقیم یاغیرمستقیم برای انجام دادن یا انجام ندادن امری که مربوط به دستگاه اجرایی می‌باشد، اخذ هرگونه مال دیگری که در عرف رشوه‌خواری تلقی می‌شود از جمله هرگونه ابراء یا اعطای وام‌بدون رعایت ضوابط یا پذیرفتن تعهد یا مسئولیتی که من‌غیرحق صورت گرفته باشد و همچنین گرفتن پاداش‌و قائل شدن تخفیف و مزیت خاص برای ارائه خدمات به اشخاص و اعمال هرگونه موافقت یا حمایتی خارج‌از ضوابط که موجب بخشودگی یا تخفیف گردد.

قانون مجازات در مورد جرم رشوه خواری و ارتشا چه می گوید؟

یکی از مسائل مهم و اساسی که معمولا توسط وکیل رشوه خواری مورد بررسیی قرار می گیرد ان است که حکم قانون مجازات در مورد جرم ارتشا چیست و چه مجازاتی شامل حال فرد متهم می گردد؟

 وکیل رشوه خواری با استناد به مفاد 588 الی 5998 قانون مجازات اسلامی در جلسات مشاوره حقوقی این موضوعات را مورد بررسی قرار می دهد. مجازات این جرائم را بر اساس این مفاد قانونی به صورت دسته بندی شده مورد بررسی و تحلیل قرار می دهیم:

هر يك از داوران و مميزان و كارشناسان اعم از اين كه توسط دادگاه معين شده باشد يا توسط طرفين، چنانچه در مقابل اخذ وجه يا مال به ‌نفع يكي از طرفين اظهار نظر يا اتخاذ تصميم نمايد به حبس از شش ماه تا دو سال يا مجازات نقدي از سه تا دوازده ميليون ريال محكوم و آنچه گرفته ‌است به عنوان مجازات مودي به نفع دولت ضبط خواهد شد.

در صورتي كه حكام محاكم به واسطه ارتشاء حكم به مجازات اشد از مجازات مقرر در قانون داده باشند علاوه بر مجازات ارتشاء حسب‌ مورد به مجازات مقدار زائدي كه مورد حكم واقع شده محكوم خواهند شد.

اگر رشوه به صورت وجه نقد نباشد بلكه مالي بلاعوض يا به مقدار فاحش ارزان‌ تر از قيمت معمولي يا ظاهراً به قيمت معمولي و واقعاً به‌ مقدار فاحشي كمتر از قيمت به مستخدمين دولتي اعم از قضائي و اداري به طور مستقيم يا غير مستقيم منتقل شود يا براي همان مقاصد مالي به مقدار‌فاحشي گران‌تر از قيمت از مستخدمين يا مأمورين مستقيم يا غير مستقيم خريداري گردد، مستخدمين و مأمورين مزبور مرتشي و طرف معامله راشي‌ محسوب مي ‌شود.

هرگاه ثابت شود كه راشي براي حفظ حقوق حقه خود ناچار از دادن وجه يا مالي بوده تعقيب كيفري ندارد و وجه يا مالي كه داده به او‌مسترد مي گردد.

در صورتي كه رشوه‌دهنده براي پرداخت رشوه مضطر بوده و يا پرداخت آن را گزارش دهد يا شكايت نمايد از مجازات حبس مزبور معاف‌ خواهد بود و مال به وي مسترد مي ‌گردد.

توجه :

هر كس عالماً و عامداً موجبات تحقق جرم ارتشاء از قبيل مذاكره، جلب موافقت يا وصول وإيصال وجه يا مال سند پرداخت وجه را‌فراهم نمايد به مجازات راشي بر حسب مورد محكوم مي

هر نوع توافق بين دو يا چند نفر تحت هر قراردادي از قبیل بیع، قرض، صلح و امثال آن جنسي را با شرط اضافه با همان جنس مكيل و‌موزون معامله نمايد و يا زائد بر مبلغ پرداختي، دريافت نمايد ربا محسوب و جرم شناخته مي شود مرتكبين اعم از ربادهنده، رباگیرنده و واسطه بين ‌آنها علاوه بر رد اضافه به صاحب مال به شش ماه تا سه سال حبس و تا (74) ضربه شلاق و نيز معادل مال مورد ربا به عنوان جزاي نقدي محكوم ‌مي كردند. در صورت معلوم نبودن صاحب مال، مال مورد ربا از مصاديق اموال مجهول‌المالك بوده و در اختيار ولي فقيه قرار خواهد گرفت.

هرگاه ثابت شود ربا دهنده در مقام پرداخت وجه يا مال اضافي مضطر بوده از مجازات مذكور در اين ماده معاف خواهد شد. هر گاه قرارداد مذكور بين پدر و فرزند يا زن و شوهر منعقد شود يا مسلمان از کافر ربا دريافت كند مشمول مقررات اين ماده نخواهد بود.

نحوه رسیدگی به تخلفات رشوه‌گیرندگان و مجازاتهای اداری چگونه است؟

 وکیل رشوه خواری بر اساس تجربه ای که دارد از نحوه رسیدگی به این نوع تخلفات در مراجع قانونی به خوبی آگاهی دارد و آن را به وکلای خود نیز انتقال می دهد. بر اساس آیین نامه پیشگیری ومبارزه با رشوه در دستگاههای اجرایی این موارد را به صورت خلاصه بیان می کنیم تا شما نیز با انها اشنایی پیدا کنید. دستگاههای مشمول این آیین‌نامه به ترتیب زیر برای پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری و اعمال مجازات اقدام خواهند نمود:

الف ـ مقامات مندرج در قانون رسیدگی به تخلفات اداری چنانچه از طریق بازرسان انتصابی به‌وقوع تخلفات این آیین‌نامه توسط هر یک از کارکنان یا مدیران و مسئولان مربوطه اطلاع حاصل نمایند مکلفند حسب اهمیت موضوع نسبت به اعمال یکی از مجازاتهای قانون رسیدگی به تخلفات اداری اقدام نمایند.

در صورت تکرار تخلف با گزارش و تایید بازرسان یا مدیران ذی‌ربط‌، هیأتهای رسیدگی به تخلفات‌اداری مکلفند با توجه به میزان تخلف و حساسیت آن کارمندان متخلف را به یکی از مجازاتهای مقرر در قانون یاد شده  محکوم نمایند.

 هزینه وکیل رشوه خواری چقدر است؟

یکی از مواردی که امروزه باعث نگرانی بسیاری از افراد شده است و برای آنان چالش ذهنی ایجاد کرده است، هزینه وکیل رشوه خواری است. بسیاری از افراد به دلیل واهمه ای که از پرداخت دستمزد وکیل رشوه خواری دارند به این وکیل مراجعه نمی کنند و همین موضوع باعث می شود تا حقوق آنها توسط بسیاری دیگر از افراد مورد تضییع واقع شود.

از طرفی دیگر، عدم مراجعه به وکیل رشوه خواری دارای عواقب منفی بسیار زیادی برای اشخاص و حتی جامعه است. در صورت عدم پیگیری مصادیق رشوه خواری توسط وکیل دیگر امکان رسیدگی به آن پس از گذشت زمان طولانی بسیار سخت است و اثبات آن نیز کار دشواری است و همین موضوع باعث می شود تا ارتکاب به چنین جرم آسیب زننده ای به طور روزانه افزایش پیدا کند.

حقیقت آن است که نمی توان دستمزد وکیل رشوه خواری را به طور دقیق مشخص کرد؛ چرا که هزینه وکیل ارتشا به موارد متعددی مانند نوع پرونده، موضوع تن، میزنن تجربه وکیل و…. بستگی دارد. در مقایسه با اهمیت کار وکیل رشوه خواری و تاثیر آن در جامعه می توان گفت که دستمزد او کاملا به صرفه و اقتصادی است.

 وکیل رشوه خواری در تهران

اگر شما جز آن دسته از کسانی هستید که به دنبال وکیل رشوه خواری در تهران می گردید و دقیقا نمی داند چنین وکیل متخصصی را چگونه می توان یافت، به شما توصیه می کنیم که از گروه وکلای پارسا در این زمینه کمک بگیرید.

گروه متخصص حقوقی وکلای پارسا دارای سال ها سابقه و تخصص در زمینه رسیدگی به پرونده های مختلفی همچون رشوه خواری است و به همین خاطر هم می تواند بهترین وکیل رشوه خواری تهران را به عموم مراجعان معرفی کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی

تماس با وکیل پایه یک دادگستری
×